Gore Fusion WS SO ZO Shirt, herre

Gore Fusion WS SO ZO Shirt, herre
Beskrivelse

FUSION-linjen kombinerer minimal vekt og maksimal funksjon for å gjøre de lange løpeturene mest mulig komfortable. Med Windstopper og Gore-Tex-teknologi, samt ultralette og funksjonelle materialer, er klærne er designet for at du skal kunne yte ditt beste både på trening og i konkurranser – uansett værforhold.

Gore Fusion WS SO ZO shirt er laget i Windtsopper Soft Shell. Soft Shell-materialet er mykt og komfortabelt, slik at jakken både kan brukes rett mot huden eller med et lag under. Ermene kan tas av og skjules i jakken når temperaturen stiger. Windstopper i ermer og i front og god ventilasjon i rygg. Jakken puster godt, kjennes svært komfortabel mot kroppen og gir deg full bevegelsesfrihet når du løper.

Sømmene er konstruert for å gi minimalt med friksjon. Glidelås helt ned, slik at jakken er enkel å ta av og på. Krage som sitter tett og godt rundt halsen. Lommen i ermet er velegnet for oppbevaring av mobiltelefon. 2 sidelommer bak. Refleksdetaljer foran, bak og på sidene, samt neondetaljer i rygg sørger for god synlighet.

Passform: Slim.

Egenskaper

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.