Til toppen

Asics GlideRide, herre.

GlideRide er en nyhet fra Asics med godt dempet såle og en avrundet plate i mellomsålen. OBS: Bokstaven H i noen av størrelsene står for "halv", f.eks. 10H = 10,5.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 295 g
Dropp: 5
Hæl/forfot: 31/26 mm

Asics Glideride er en solid treningssko for harde underlag. Den myke mellomsålen består av FlyteFoam og FlyteFoam Propel og gir en meget god støtdemping. En avstivet plate i mellomsålen gir respons og en tydelig avrunding i forfoten. Den rigide sålen oppleves som stødig og gir god støtte for fotbladet på lange løpeturer. Yttersålen er heltrukket og beskytter mellomsålen godt. Overdelen er meget behagelig, med en sømløs forfot og polstret hælkappe.

Asics Glideride er en robust og slitesterk sko for lengre turer på harde underlag. Passer godt for løpere som liker en tydelig rullefølelse i forfoten og mye demping.

 

 

 


 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt. Merk at cm-målene i enkelte tilfeller kan vike fra tabellen. Vi har hentet våre tall fra produsentene sine sider.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Nyhet

Asics GlideRide, dame.

GlideRide er en nyhet fra Asics med godt dempet såle og en avrundet plate i mellomsålen. OBS: Bokstaven H i noen av størrelsene står for "halv", f.eks. 10H = 10,5.