Girls Night Out

Silva, i samarbeid med Löplabbet og Runner's World, inviterer til Girls Night Out - et gratis arrangement for jenter som vil være med ut :-) Vi håper at så mange jenter og damer som mulig skal oppdage at løping i mørket kan være både trygt og gøy – med hodelykt og i godt selskap. 

Bli med ut på jentetur! Vi oppfordrer jenter og kvinner til å løpe i skogen, men vet at mange opplever det som utrygt. Derfor inviterer Silva, vi i Löplabbet og Runner’s World til felles løpetur i mørket, og muligheter for testing av Silvas hodelykter på løpeturen. 

Fjorårets jentekveld gikk over all forventning, og i høst gjentar vi arrangementet i hele fem byer;
 

Bergen: 10. oktober på Löplabbet Bergen - NB: Fullbooket! Venteliste: marked@loplabbet.no 

Sandnes: 12. oktober på Löplabbet Sandnes - NB: - Fullbooket! Venteliste: sandnes@loplabbet.no

Oslo: 19. oktober på Löplabbet Ullevål

Trondheim: 31. oktober på Löplabbet Lade

Kristiansand: 2. november på Löplabbet Kristiansand


OBS: Vi har begrenset antall plasser per event, så her er det førstemann til mølla :) 

På Girls Night Out er det oppmøte på den lokale Löplabbet-butikken. Der vil det være et kort inspirasjonsforedrag, før vi løper ut sammen i nærområdet. Har du ikke løpt noe særlig før, eller er du kanskje i superform? Ikke noe problem, vi deler inn løpeturen i grupper etter nivå. Løypene blir mellom fem og syv kilometer lange.

Til løpeturen kan du låne hodelykt fra Silva (NB! Kun et begrenset antall, så vær tidlig ute).


Som deltaker får du også et spesialtilbud på Silvas superpopulære lykt og løpebelte;

GIRLS NIGHT OUT-PAKKETILBUD: Silva Trail Runner 3 hodelykt + Silva Distance Run løpebelte. Ordinærpris 998,- KAMPANJEPRIS 699,- OBS: Begrenset antall!

Har du allerede meldt deg på? Da kan du komme innom den respektive Löplabbet-butikken og få tilbudet allerede nå, eller du kan sende en mail til oss for å forhåndsbestille pakken slik at det ligger klart til deg på Girls Night Out. Ønsker du å sikre deg tilbudet ved å forhåndsbestille, sender du en mail til den butikken som er din Girls Night Out-host;
bergen@loplabbet.no / sandnes@loplabbet.no ullevaal@loplabbet.no /  lade@loplabbet.no 
kristiansand@loplabbet.no 
 


- Det er litt skummelt, spennende og annerledes å løpe i mørket, men det gir en enorm mestringsfølelse å komme seg ut selv om det er mørkt.

Sitat – deltaker på Girls Night Out 2016

Hvem vet, kanskje får du noen nye løpevenner som kunne tenke seg å bli med ut igjen?