Til toppen

Brooks Ghost 12, dame

Bestselgeren Brooks Ghost, suveren slitestyrke og god demping.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 264 g
Dropp: 12
Hæl/forfot: 30/18 mm

Bestselgeren Brooks Ghost, suveren slitestyrke og god demping.  

Samme gode støtdemping og mellom- og yttersåleoppbygging som tidligere. Med en meget godt dempet såle og høye dropp er dette først og fremst en sko for rolige turer. Et meget trygt valg for løpere som vil ha en sko med mye komfort. Brooks sine mengdetreningssko er kjent for sin komfortable overdel, Ghost er intet unntak, fremdeles Enginereed mesh i en kombinasjon som gir fleksibiltet der det trengs i kombinasjon med en stødig struktur der du trenger det. Yttersålen har en solid yttergummi som er slitesterk og har litt mønster.

Brooks Ghost er fortsatt et trygt valg for deg som vil ha en trygg treningssko til økter på varierte underlag.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.