Til toppen

Gel-DS Racer 10, dame.

Populær konkurransesko - et godt valg til langdistanser og maraton

Velg størrelse
Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 160 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 18/10 mm

Mens versjon 9 hadde en dropp på 12 mm, har Asics redusert droppen til 8 mm i den 10. utgaven. Vekten har gått ned, blant annet på grunn av mellomsålematerialet Solyte som sørger for lett, men god demping. Gel i hælen demper og gir komfort. Sømløs og pustende overdel som også har blitt lettere. Passformen er tett og komfortabel. Med DuoMax i mellomsålen gir skoen noe pronasjonsstøtte til deg som trenger det.

En morsom lettvekter til intervaller og konkurranser for den erfarne løperen. God til langdistanser og maraton. Lett, smidig og responsiv – en sko med mye løpsfølelse.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.