Geir Beheim

For Geir er løping synonymt med egentid og mentalt påfyll. Han løper for den gode opplevelsen – og håper å være en sprek bestefar når den tid kommer.

Geir Beheim (40) var svært aktiv som unge, men helsa satte en stopper for aktiviteten da han var ungdom, og han var inaktiv i mange år. Nå er han medlem av Sturla IL og en aktiv, men avslappet mosjonist.

Drammenseren har vært i bransjen hele sitt voksne liv. Han begynte å løpe igjen da han begynte som butikksjef hos oss, i 2010. Akkurat nå har løpingen fått et skudd for baugen.

– Sliter med en akillesskade, men får oppfølging av fysioterapeut og er nok i gang igjen utpå vårparten. I  skadeperioden har jeg blitt glad i sykling, både terreng og landevei, og om vinteren er jeg ivrig på ski.

– Når jeg løper liker jeg meg best i skogen. Lange, rolige turer. På smale stier, så smale at du av og til må stoppe opp for å finne ut hvor den ble av. På de turene handler det bare om meg og opplevelsen, ikke pulssone og tempo. Det er kvalitetsøkt for meg. Jeg er småbarnsfar, hverdagen er hektisk, og de turene gir meg egentid og mentalt påfyll. Jeg vil gjerne være i god nok form til å følge opp ungene, for eksempel som fotballtrener for 10-åringene på Strømsgodset. Kanskje jeg blir en sprek bestefar med åra også! Har ikke så mange andre ambisjoner utover det. Prøver å løpe fire turer i uka og deltar på 5-6 mosjonsløp i året.

Prøv å legge litt mer vekt på å nyte det du opplever mens du løper, ikke tenk bare på resultater i minutter og sekunder. 

Geir har bidratt aktivt i arbeidet med sortiment i Löplabbet, særlig på klær: – Godt utstyr er viktig, særlig klær, ikke minst for komfort og motivasjon. GPS-klokka fungerer også motiverende på meg, men jeg er ingen utstyrsfreak. 

– Mitt beste råd til deg er å variere lengde, underlag og tempo. Det har jeg lært av akillesskaden min. Og prøv å legge litt mer vekt på å nyte det du opplever mens du løper, ikke tenk bare på resultater i minutter og sekunder. 

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.