Til toppen

Nyheter fra Garmin


Denne sommeren har Garmin kommet med to nyheter i hver sin ende av Forerunner serien, FR 55 og FR 945 LTE. Spekket med funksjoner som dekker det du trenger og litt til, samt det du drømmer om!

 

GARMIN FORERUNNER 945 LTE

Garmin Forerunner 945 LTE er multisportklokken som har alt for den aktive utøveren. Med LTE* tilkobling trenger du ikke lengre ta med telefonen for å kunne benytte deg av alle funksjonene som har vært på de forrige generasjonene av 900-serien. LTE lar deg livestreame ditt løp, sende nødvarsler eller be om assistanse, rett fra klokka. 

Garmin Forerunner 945 har vært merkets «go-too klokke» for de som vil ha en treningsklokke med full spec. Her har du fått lett vekt, meget god batteritid, alle tenkelige treningsfunksjoner og tilleggsfunksjoner som kart, musikk og kontaktløs betaling. Denne gangen har ikke Garmin valgt å kalle oppgraderingen 955, men 945 LTE. Nyheten er i bunn den samme klokka som 945 og beholder de funksjonene som du finner der, men med noen viktige endringer på hardware, software og funksjoner. 

De viktigste nyhetene og endringene sammenlignet med 945 er dette:

LTE tilkobling. LTE muliggjør datatrafikk direkte fra klokka uten at du må ha med mobiltelefonen. Det åpner blant annet opp for live streaming av dine konkurranser, muligheter for at dine kontakter kan sende deg heiarop og oppmuntrende meldinger underveis. Trenger du nødhjelp eller assistanse kan du sende ut direktemeldinger fra klokka. *LTE tilkoblingen krever et abonnement. Dette er uavhengig av ditt private telefonabonnement. 

Klokka har fått et mindre og slankere klokkehus som gjør at klokka er blitt lettere og er mindre ruvende på slanke håndledd. IR sensorene på baksiden er oppgradert for bedre pulsnøyaktighet mens innmaten og skjermstørrelse er lik forrige versjon. 
På softwarefronten har Garmin lansert noe som virkelig er en genial oppgradering for de som bruker klokka til intervaller. «Forbedrede intervaller» er en ny funksjon som gjør at klokka «skjønner» hva som er oppvarming, drag og pauser under en manuell treningsøkt. Klokka sorterer automatisk ut dragene slik at du enkelt får oversikt over dragene dine underveis i økta og ikke må forholde deg til hva som er pauser hva som er drag i oversikten på klokka. En etterlengtet funksjon for alle som liker intervaller.


 GARMIN FR 945 LTE

  • DIAMETER 44,4 MM
  • VEKT 49 GRAM
  • GPS-MODUS OPP TIL 35 TIMER
  • Kr 7500,-

 

KJØP SORT

Beholdning og sortiment kan variere fra butikk til butikk.

 


Uansett om du løper for å sette nye rekorder, bedre kondisjon, pannekaker eller en time-out i naturen, har Garmin en klokke for deg. Løp med Forerunner – uansett hva du løper for!


GARMIN FORERUNNER 55

Garmin Forerunner 55 er en GPS treningsklokke som passer den aktive som søker gode basisfunksjoner. Klokka har et stort utvalg av treningsprofiler og hjelper til med treningsveiledning og sporer hverdagsaktivitet og gir deg oversikt over egen helsestatus.

Garmin Forerunner 55 er den enkleste modellen i forerunnerserien. Fra de foregående modellvariantene har denne fått en betydelig oppgradering på funksjoner og ligner nå en «fullblods» treningsklokke med alle treningsfunksjoner den aktive trenger. I god tradisjon så har Garmin tatt mye av funksjonene som har vært i de dyrere treningsmodellene 245/646/745/945 og puttet disse inn i denne modellen.

Det betyr at til tillegg til basisfunksjonene som alltid har vært der (fart, distanse aktivitetsmåling og utvalgte treningsprofiler), har klokka fått flere nye treningsfunksjoner. Klokka beregner blant annet løpstid på ulike distanser ut i fra treningsstatus, veileder deg på restitusjonstid etter trening og gir deg forslag til treningsøkter basert på den treningen du gjennomfører. Til de som har bruker klokka på bane, har den fått «track mode» som gjør at løping på bane gjør at 1 runde på en bane alltid vises som 400m.

I tillegg har klokka fått bedre batteritid og flere muligheter for manuelle innstillinger og tilpasninger slik at du kan tilpasse visninger og sette opp ulike aktiviteter som passer deg best ut i fra ditt behov. 
GARMIN FR 55 

  • DIAMETER 42 MM
  • VEKT 37 GRAM
  • GPS-MODUS OPPTIL 20 TIMER
  • Kr 2300,-

 

KJØP SORT

KJØP GRÅ

KJØP AQUA

Beholdning og sortiment kan variere fra butikk til butikk.Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service, Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent, Deres mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike kunders liv.