Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945
Beskrivelse

Multisportklokke fra Garmin med alle de mest avanserte treningsfunksjonene. Klokken er lett på armen, og har en stor og tydelig skjerm. Topo-kart til navigering underveis på lange økter. Musikkavspilling og Garmin Pay.

OBS: Vi har testet klokka! For flere spesifikasjoner, samt vår test og anmeldelse, se her.

Innholdet på Garmin FR 945 er tilnærmet likt de nyeste Fenix 5 plus klokkene. Dette er en premium GPS-multisportklokke med kart og musikk. Du kan synkronisere musikk fra utvalgte strømmetjenester eller lagre opptil 1000 sanger på klokken, og koble til Bluetooth®-hodetelefoner (selges separat) for å lytte til dem uten å måtte ha med deg mobiltelefonen.

Klokken har funksjoner for kondisjonsberegning og treningsstatus med justeringer for varme, høydeakklimatiseringsstatus, fokus for treningsbelastning, restitusjonstid og aerobe og anaerobe treningseffekter. Den nye treningsbelastningsfunksjonen gir deg god oversikt over treningsstatusen din på forskjellige intensiteter den siste tiden, så du ser om du trener variert nok, eller for ensidig.

Med Topo-kart har du innebygde fargekart som veileder deg under løpeturen. Du får også sikkerhets- og sporingsfunksjoner som omfatter blant annet hendelsesregistrering (under utvalgte aktiviteter) og assistanse. Begge funksjonene sender posisjon i sanntid til nødkontakter.

Klokken har meget god batteritid: opptil 2 uker i smartklokkemodus, 10 timer i GPS-modus med musikk eller opptil 60 timer i UltraTrac™-modus.

Dette er klokken for den seriøse løperen, for eliteutøveren. Med Forerunner 945 har du med deg musikken din når du skal på løpetur. Du får også avanserte fysiologiske målinger og funksjoner, inkludert treningsbelasting med mer. I tillegg leveres Forerunner 945 med kart og Garmin Pay™ betalingsfunksjonalitet.

Egenskaper

Urglassmateriale: Corning® Gorilla® Glass DX
Rammemateriale: Fiberforsterket polymer
QuickFit™-klokkeremmer: Ja (22 mm)
Remmateriale: Silikon
Eskestørrelse, B x L x H: 47 x 47 x 13,7 mm (Passer håndledd med en omkrets på 130-220 mm)
Skjermstørrelse, B x H: 30,4 mm (1,2") diameter
Skjermoppløsning, B x H: 240 x 240 piksler
Skjermtype: Lesbar i sollys, transflektiv MIP (memory-in-pixel)
Vekt: 50 g
Batteritid: Smartklokkemodus: opptil 2 uker, GPS-modus med musikk: opptil 10 timer, GPS-modus uten musikk: opptil 36 timer
Vanntetthet: 5 ATM
Fargeskjerm: Ja
Minne/historikk: 200 timer med aktivitetsdata

For flere spesifikasjoner, samt vår test og anmeldelse av klokka, se her.

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.