Garmin Forerunner 935

Garmin Forerunner 935
Beskrivelse

Forerunner 935 gir deg avanserte data om løpsdynamikk, pulsmåling på håndleddet, treningsstatus, FTP og kondisjon. Du får tipptopp løpe- og multisportsfunksjoner i en komfortabel klokke, med barometrisk høydemåler og elektronisk kompass.

‘Treningsstatus’ er et nytt verktøy for ytelsesmåling som evaluerer treningshistorikk og gir deg nye prestasjonsindikatorer, slik at du kan se om du trener på en produktiv måte. Den nye målingen for anaerob treningseffekt gir deg mer detaljert informasjon, blant annet hvordan treningen forbedrer evnen din til å tøye din egen grense. Innebygde profiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng/åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, fotturer, styrketrening og mye mer.

Den automatiske multisportsfunksjonen gjør det mulig å bytte idrett ved hjelp av et knappetrykk. Dette er svært nyttig når du kombinerer ulike treningsformer i én økt. 935-enheten er kompatibel med avanserte treningsøkter for løping, sykling og til med svømming i basseng. Lag egendefinerte treningsøkter, og last ned økter gratis fra Garmin Connect™. 

Egenskaper

Biomekaniske målinger som skrittfrekvens, skrittlengde, balanse for og tid med bakkekontakt, vertikal bevegelse og vertikalt forholdstall  

Vekt: 49 gram

Kompatibel med Varia™-serien med sykkelprodukter

Barometrisk høydemåler og elektronisk kompass

Avansert feedback-system 

Batteritid: opptil 2 uker i klokkemodus, opptil 24 timer i GPS-modus, opptil 50 timer i UltraTrac™-modus (med pulsmåling på håndleddet) eller opptil 60 timer i UltraTrac™-modus (uten pulsmåling på håndleddet)

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.