Garmin FR 735 XT triatlonbundle, blå

Garmin FR 735 XT triatlonbundle, blå
Beskrivelse

Avansert multisportsklokke med GPS, aktivitetsmåling og pulsmåling på håndleddet. Dermed kan du løpe, sykle, svømme etc. uten å bruke pulsbelte, men du kan også bruke belte for å få mer avanserte data om treningen.

Innebygde aktivitetsprofiler for løping (innendørs/utendørs), sykling (innendørs/utendørs), svømming (basseng/åpent vann), langrenn, padling, terrengløp, gange og styrketrening. Bytt aktivitet ved hjelp av et knappetrykk, et pluss for deg som kombinerer ulike aktiviteter i en og samme økt, eller deg som driver med duatlon og triatlon. 

Klokken kan kjøpes alene, i løpsbundle eller i triatlonbundle:

Løpsbundle (HRM-Run-pulsbelte) = avanserte løpedata, kondisjonsberegning, melkesyreterskel, løpsberegning og restitusjonsrådgiver.

Triatlonbundle (HRM-Tri og HRM-Swim) = avanserte løpe, sykle- og svømmedata. Gir også undervannpuls for svømming. 

Fungerer også som en aktivitetsmåler. Registrerer skritt, kaloriforbruk og søvn. Skjermen er oversiktlig og lett å lese med en fargerik måler som viser puls og pulssoner i sanntid. Automatisk synkronisering av data til Garmin Connect. Smartvarsler, sporing i sanntid, egendefinerte treningsøkter. Last ned treningsøkter, apper og urskiver fra Garmins «nettbutikk» Connect IQ. 

Komfortabel rem og et design som gjør at den også egner seg som hverdagsklokke. Spennende klokke for deg som ønsker detaljerte data under trening og i konkurranser. 

Egenskaper

Pakker og priser:

Uten pulsbelte: 4800 kr

Løpsbundle: 5300 kr

Triatlonbundle: 6400 kr

 

Inkludert: 60-dagers prøveperiode på Strava Premium.

Kompatibel med Varia-serien: sykkelprodukter, inkludert sykkelradar, sykkellys og Varia Vision in-sight display.

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.