Garmin FR 630 m/ pulsbelte

Garmin FR 630 m/ pulsbelte
Beskrivelse

FR 630 er en oppgradering av FR 620 –  en komplett GPS-klokke for løperen. Nytt med klokken er blant annet at den mottar signaler fra både GPS- og GLONASS-satellitter, noe som gir større nøyaktighet. Klokken har fargeskjerm med touch og god kontrast slik at farger og tall er tydelige og lette å følge med på når du løper. Skjermen er større enn på forgjengeren og batteritiden er bedre. Nå kan klokken brukes 12 uker i klokkemodus og 17 timer i GPS-modus. 

Når du bruker klokken med HRM-Run pulsmåler, får du detaljert informasjon om teknikken din, deriblant skrittlengde, vertikal bevegelse og tid med bakkekontakt. I likhet med FR 620 beregner klokken VO2 maks (kondisjon), restitusjonstid etter endt økt og estimerer konkurransetid basert på puls. Kobler du til smarttelefonen din, kan du motta lydvarsler med informasjon om antall runder og rundetid når du løper. Klokken har innebygd akselerometer og kan også brukes innendørs.

Blant de nye funksjonene i FR 630 er tre spennende, fysiske målinger: stresstest, restitusjonssjekk og terskeltest. Før du skal i gang med økten kan du gjøre en måling av stressnivået ditt og kontrollere om kroppen er restituert og klar. Testen tas regelmessig for at dataene skal bli så nøyaktige som mulig. Du kan også ta en restitusjonssjekk der klokken ved hjelp av en puls- og tempomåling i sanntid gir deg en vurdering av dagsformen din. En score på +10 viser at du er klar for en hardøkt. Den siste testen er en terskeltest basert på puls og tempo. Testen skal gi deg informasjon om melkesyreterskelen din, slik at du vet hvilken fart og puls du bør ligge på når du trener.

Treningsøktene dine lastes automatisk opp til Garmin Connect. Laster du ned appen på mobil, har du til enhver tid god oversikt over aktivitetene dine. Du kan også dele aktivitetene dine med andre og konkurrere mot dem. Med Live Tracking kan du la familie og venner spore deg i sanntid, for eksempel dersom du deltar i et løp. 

Gjør klokken til din egen ved å laste ned widgets, apper og lignende fra Garmin Connect IQ. Aktiverer du smartvarsling blir du varslet om det som skjer på smarttelefonen din, for eksempel e-post, sms, anrop eller avtalevarsel. 

 

Egenskaper

Vekt: 42,5 gram. Vanntetthet: 5 ATM (50 meter).

Dette er en pakke med klokke og HRM-Run pulsbelte.

Kompatibel med fart/kadens-sensor sykkel.

Pris kr:

RELATERT KUNNSKAP
Intensitetsstyring
Slik finner du makspuls
Intensitetsstyring
De 5 intensitetssonene
ANBEFALTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.