Garmin Forerunner 620, u/ pulsbelte

Garmin Forerunner 620, u/ pulsbelte
Beskrivelse

NB: Produktet er nedsatt 40 % (prisen du ser er rabattert pris), førpris 3625,- NÅ 2175,-  

Garmin Forerunner 620 (uten pulsbelte inkludert). 

Trykkfølsom fargeskjerm gjør det lett å få fram all informasjon du trenger mens du løper. Modellen har selvsagt Garmins velkjente GPS-teknologi som viser og registrerer tid, distanse, tempo, puls og mye mer. Dette er en oppgradering fra den kjempepopulære FR 610. FR 620 er lettere på armen, har en annen type reim og har mange nye funksjoner.

For å få funksjonene for teknikkanalyse (kontakttid i bakken, verikal bevegelse og frekvens) og estimering av maksimalt oksygenopptak trenger du pakken med det nyeste pulsbeltet. Det har en bevegelsessenor i beltet som måler parametrene for teknikk. 

Nye funksjoner:

  • Fargeskjerm
  • Teknikkanalyse
  • Direkte opplasting til Garmin Connect
  • Mulighet for å live-streame øker
  • Nye funksjoner for treningsveiledning
  • Restitusjonskalkulator

Forerunner 620 har avanserte funksjoner som restitusjonsrådgiver, forutsigelse av tempo, beregning av maks. VO₂ slik at du kan trene smartere og oppnå nye mål. Når den brukes med HRM-Run¹, gir 620 også tilbakemelding om løpestil ved å vise løpefrekvens, tid med bakkekontakt og vertikal oscillasjon (bevegelse). Ved innendørs trening sporer den innebygde akselerasjonsmåler i 620-enheten avstand slik at du ikke trenger en egen fotsensor.

 

Den kjenner ditt potensial

Uavhengig av hvor lenge du har løpt, ønsker du å vite hvordan du kan forbedre deg og måle treningen din objektivt. Forerunner 620 gjør akkurat dette ved å beregne maks. VO₂, som er en god indikator på fysisk prestasjon. Tidligere kunne du bare få kunnskap om maks. VO₂ ved å betale for en laboratorietest. Når 620 brukes med en pulsmåler, beregner den ulike data, blant annet hastighet, slag per minutt og pulsavvik for å beregne maks. VO₂. Tallet viser maks. oksygenvolum som kan forbrukes per minutt, per kilo kroppsvekt ved maks. ytelse.

En fargemåler på klokken viser deg hvordan dataene for maks. VO₂ kan sammenlignes med andre løpere av samme kjønn og alder. Basert på beregnet maks. VO₂ kan 620 forutsi løpstider for flere avstander. Dette kan gi deg et tidsmål for neste løp, så fremt du har fullført aktuell trening

 

Hviledag eller løpedag

Forerunner 620 gjør det enklere å planlegge restitusjonsstid mellom harde treningsøkter. På samme måte som en trener lærer den deg å kjenne basert på pulsdata. Den tar dette med i beregningen av forrige treningsøkt og viser hvor lang tid det tar før du er helt uthvilt og klar for neste harde treningsøkt.

Når du har på HRM-Run gir 620 en restitusjonssjekk som er et varsel i sanntid på restitusjonstilstand innen de første par minuttene av løpeturen. Når du har fullført en løpetur, viser restitusjonsstiden hvor lenge det er til du kan prøve en ny hard treningsøkt. Fargekoder på måleren gjør det enklere å lese av tallene – grønn betyr at du er klar. Hvis måleren er rød og nedtrappingstiden er på over 3 dager, bør du vurdere en hviledag eller kun en lett løpetur.

 

Følger formen

620 er den første GPS-treningsklokken som gir tilbakemelding på løpestilen din ved å rapportere flere tall. Når den brukes med HRM-Run¹, rapporterer 620 løpefrekvens, vertikal oscillasjon og tid med bakkekontakt. Disse tallene kalles løpsdynamikk og de påvirker løpeøkonomien.

HRM-Run har en akselerasjonsmåler som måler torsobevegelse når du løper for å beregne disse tallene. Løpefrekvens er totalt antall skritt per minutt, venstre og høyre fot kombinert. Vertikal oscillasjon er graden av spenst i løpsbevegelsen, målt i centimeter. Tid med bakkekontakt er akkurat det det høres ut som – tiden foten er på bakken under hvert skritt, målt i millisekunder. En fargemåler gjør det enkelt å lese av løpsdynamikken.

 

Koble til

Takket være muligheter for trådløs opplasting (BLE og Wi-Fi) kan Forerunner 620 sende løpsdata til Garmin Connect uten å måtte kobles til en datamaskin. Den kan overføre dataene via programmet Garmin Connect™ Mobile på smarttelefonen. Du kan også konfigurere ett eller flere Wi-Fi-punkter, som hjemmenettverket eller et jobbnettverk, slik at 620 synkroniserer med Garmin Connect automatisk når den er innenfor rekkevidde.

Trådløse funksjoner inkluderer sporing i sanntid som gir venner og fans muligheten til å følge med og se statistikken din i sanntid. Du må ha parkoblet telefonen med 620 gjennom hele løpet for å kunne bruke funksjonenLiveTrack. Du kan også dele resultater på sosiale medier ved å publisere oppdateringer via programmet Garmin Connect Mobile. 620 er også kompatibel med gratis treningsplaner fra Garmin Connect. Når du regelmessig kobler klokken til Garmin Connect, får du også raskere GPS-referanse på grunn av satellittdata som sendes til enheten automatisk.

Egenskaper

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.