Garmin Forerunner 35

Garmin Forerunner 35
Beskrivelse

Den stilige og brukervennlige GPS-løpeklokken Forerunner 35 gir deg pulsmåling direkte på håndleddet, og gir deg all infoen du trenger - inkludert alle smartvarsler!

Forerunner 35 er tynn, lett og perfekt for din daglige løpetur, trening og konkurranser. Den har innebygd Garmin Elevate-pulsmåling på håndleddet og GPS som blant annet registrerer avstand, hastighet og intervaller. Ettersom klokken registrerer alt, trenger du verken telefon eller pulsbelte. 

Hvis du kobler Forerunner 35 med smarttelefonen din får du tilgang til smartvarsler direkte på klokken i tillegg til flere andre funksjoner. Med LiveTrack, Garmins sporingsfunksjon i sanntid, kan familie og venner følge med på hvor du er.  Klokken har også automatiske programvareoppdateringer, slik at du alltid er oppdatert.

Via Garmin Connect kan du automatisk laste opp statistikken og aktiviteten din automatisk, og du også kan se fremgangen din - og dele i sosiale medier om du vil. Programvaren er gratis og ligger tilgjengelig for PC/Mac og smarttelefoner gjennom Garmin Connect™-mobilappen.

Et av Garmins mantra er at det ikke behøver å være kjedelig å holde seg i form, selv om treningen kan bli rutinepreget. Forerunner 35 leveres med innebygde aktivitetsprofiler for løping innendørs og utendørs, men du kan også gjøre mye mer enn det. Når du ønsker litt variasjon i programmene kan du bruke sykkelprofilen og ta en sykkeltur i nærområdet eller utholdenhetsprofilen for en skikkelig treningsøkt på ellipsemaskinen.

Med en så omfattende aktivitetsmålingen kan du bruke Forerunner 35 hele tiden. Registreringene inkluderer telling/måling av skritt, kalorier, avstand, søvn og intensitet, i tillegg til pulsmåling døgnet rundt. Klokken registrerer også lengre perioder uten aktivitet og vibrerer når du bør bevege på deg!

Egenskaper

Vekt: 37,3 g

Batteri: Oppladbart lithiumion

Batterilevetid: Opptil 9 dager i klokkemodus, opptil 13 timer i treningsmodus

Skjermstørrelse: 23,5 x 23,5 mm

Skjermoppløsning: 128 x 128 piksler

Inkludert: Forerunner 35, ladekabel og brukerveiledning

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.