Garmin Fenix 2 m/pulsbelte

Garmin Fenix 2 m/pulsbelte
Beskrivelse

Garmin Fenix 2 kombinerer de beste funksjonene for trening og utendørsaktiviteter. Enten du løper, sykler, går fjellturer, går eller står på ski, eller svømmer – med Fenix 2 kan du enkelt bytte mellom profiler som er spesialtilpasset til hver aktivitet.

Vi har testet klokken. Les vår vurdering her.

Sentrale funksjoner:

Oversiktlig treningsinformasjon: Du kan raskt få se gjeldende tempo, avstand, mellomtider og om du ligger foran eller bak tempomålsettingen din. 

Restitusjonstid: Treningsklokken beregner restitusjonstilstanden din umiddelbart etter en løpetur, og den er i nedtellingsmodus frem til neste økt. Restitusjonen kan vare fra 6 til 96 timer.

Restitusjonskontroll: Du får en vurdering i sanntid av restitusjon din i løpet av de første par minuttene av en løpetur.

Høydemåler: Fenix 2 har en innebygd barometrisk høydemåler som gir presis høydeinformasjon, slik at du får oversikt over oppstigning og nedstigning.

Barometer: Det innebygde barometeret kan hjelpe deg med å overvåke og forutsi endringer i været ved å vise deg kortsiktige endringer i det barometriske lufttrykket. Hvis det barometriske trykket reduseres stabilt, kan dette være en advarsel om at en storm er på vei.

Kompass: Fenix 2 har et elektronisk kompass med tre akser som hjelper deg å holde peilingen, enten du beveger deg eller ikke. Peil inn en retning, og vær trygg på at Fenix 2 holder retningen mot målet.
Temperatursensor: Den innebygde temperatursensoren kan hjelpe deg med å forstå tendenser i temperaturen. Når du vet hvor raskt temperaturen stiger eller synker, blir det enklere å fatte beslutninger om det du trenger av klær og ly, eller om det er på tide å snu.

Trådløs kommunikasjon mellom enheter: Du kan enkelt dele spor, veipunkter, ruter og papirløse geocacher trådløst med andre kompatible Garmin GPS-enheter og smarttelefoner. Fenix 2 er utstyrt med muligheter for både ANT+™- og Bluetooth®-teknologi. Dette betyr også at du kan pare Fenix 2 med flere eksterne enheter, blant annet Tempe™-temperatursensor, HRM-Run-pulsbelte og kadensesensor for sykkel.

Egenskaper

Vekt: 90,6 g

Batterilevetid: opptil 50 timer i GPS-modus (avhengig av innstillingene), 5 uker i klokkemodus

Batteritype: Oppladbart 500 mAh lithiumion

Vanntetthetsrate: 5 ATM (50 meter)

GPS-aktivert

Høysensitiv mottaker

Grensesnitt: USB

Innebygd minne: 20 MB

Pris kr:

Varen er ikke på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.