Til toppen
image

Garmin Enduro


Enduro er Garmins nye flaggskip for de som løper lengre enn lengst og som liker seg i både krevende terreng og tøffe forhold. Klokken er meget robust og tåler røff bruk, samtidig som den er lett.

Titanversjonen veier kun 58 gram, det er særdeles lett størrelsen tatt i betraktning. Dette gjør klokken behagelig også i den daglige bruken og på økter der du ikke skal løpe opp og ned et dusin fjell. Som navnet tilsier er dette en klokke som holder ut lenge. Med Solar-teknologi forlenges batteritiden ved hjelp av solengergi. I GPS-modus har klokken batteritid i opptil 70 timer (85 med gode solforhold). Det er flere batterimoduser som vil forlenge batteritiden ytterligere. I ekspedisjonsmodus har du GPS i opptil 95 dager. Av treningsfunksjoner og analyseverktøy har Garmin Enduro alle funksjonene til de nyeste Fenix-klokkene. I tillegg er det lagt til nye funksjoner som UltraRun App, Climbpro for trail, Trail Run vo2-maks.

image

image

Enduro Steel

  • Grå UltraFit nylon reim
  • Klokke 51 mm 
  • Vekt 72 gr
  • Kr 9600,-

 

Kommer snart på loplabbet.no

 

image

image

Enduro Carbon Gray Titanium 

  • UltraFit nylon reim
  • Klokke 51 mm
  • Vekt 58 gr
  • Kr 10800,-

 

KJØP ENDURO CARBON GRAY


BATTERI MED SOLCELLELADING
Få opptil 80 timers batterilevetid i GPS-modus, opptil 300 timer i maksimal batterimodus og opptil 65 dager i smartklokkemodus med solcellelading.

KONDISJONSBEREGNING FOR TERRENGLØP
Kondisjonsberegningene for terrengløp beregner det kardiovaskulære treningsnivået til terrengløpere og justerer seg basert på varierende løype- og terrengforhold som kan påvirke ytelsen.

ULTRALØP
Bruk ultraløp-aktiviteten med hviletidtaker, og loggfør tiden du bruker på mat- og drikkestasjonene.

MTB-DYNAMIKK
Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

VARME- OG HØYDEAKKLIMATISERING
Se hvordan kroppen din klarer seg i ulike omgivelser med varme- og høydeakklimatisering.

YTELSESMÅLINGER
Vis avanserte treningsmålinger som løpsdynamikk, varme- og høydejustert kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver og mye annet.

RESTITUSJONSRÅDGIVER
Det er viktig å gi kroppen tid til å komme seg mellom treningsøktene. Etter hver treningsøkt gir den innebygde restitusjonsrådgiveren deg beskjed om hvor lenge du må hvile før neste harde treningsøkt.

DAGLIGE ANBEFALTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turforslag basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale sattelitter (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med kun standard GPS alene.

SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf og mer.

PACEPRO™-TEKNOLOGI
PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Optisk pulsteknologi måler aktivitetsintensiteten og pulsvariasjon for å beregne stressnivået ditt. Den sporer også under vann uten pulsbelte.

AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få et fullstendig bilde av hvordan du sover med en oversikt over de ulike søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt en pulsoksymetersensor og respirasjonsdata. Vis søvndata på en egen widget som inneholder søvnpoeng, og annen informasjon.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering posisjonen din til en valgfri nødkontakt.


image

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service, Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Deres mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike kunders liv.

image