Gaitline Bronze CL, Unisex.

Gaitline Bronze CL, Unisex.
BeskrivelseEn norskutviklet skomodell for deg som står og går mye i det daglige. Også en godt alternativ for alle som løper mye og som vil ha en komfortabel modell som avlaster foten når du ikke trener.
Alle Gaitlines produktfordeler ligger i mellomsålen. Sålen er bygget opp for at foten skal følge den bevegelsesbanen som gir minst belastning, "the sensory gaitline". Den er konstruert for at foten skal ha en stødig plattform og hvile på. Kombinasjonen av PU i to hardheter. En høyere konstruksjon på skoens innside. En ekstra stødig shank i hele skoens lengderetning og en Arch roller som foten ruller gjennom gjør at sålen svært stødig for de fleste fotstillinger. Når foten står stødig, belaster du musklene i hele bevegelsesapparatet og du blir mindre sliten. Overdelen er i komfortabelt mesh uten irriterende sømmer.
Gaitline er først og fremst for deg som står og går mye i det daglig. Den er også et godt alternativ for alle som trenger en god dagligmodell for restitusjon etter harde treningsøkter eller stor treningsbelastning.
 

Egenskaper

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.