Til toppen

New Balance Fuelcell Rebel V20, dame.

En svært spennende modell fra New Balance. FuelCell Rebel kombinerer god støtdemping med en responsiv stegavvikling og lav vekt.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 176 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 22/16 mm

Suksessfaktorene ligger i kombinasjonen av svært lav vekt i kombinasjon med god støtdemping og en responsiv stegavvikling. Mellomsålen er RevLite skum som er et litt fastere skum. I forfoten har New Balance lagt inn skummet FuelCell, som er fast og gir en god respons. Dette skummet kombinerer støtdemping og respons på en svært god måte. Overdelen er strikket og har ingen irriterende sømmer. En sokkelignende konstruksjon gjør at foten sitter tett og stødig i skoen. Slitesterk yttersåle.

New Balance FuelCell Rebel er for raskere turer, men har god nok demping rolig langturer i litt lavere fart og passer derfor godt til de som liker lettere treningsmodeller.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.