Til toppen

footscan®: Utvidet fotanalyse på Löplabbet Pilestredet


På Löplabbet Pilestredet prøver vi ut ny teknologi for å se om dette kan gi oss en enda mer nøyaktig forståelse av din fotstilling og biomekanikk, som selvsagt blir kombinert med vår standardtest og viktige samtale med deg som løper. 

 


På Löplabbet er alle ansatte løpere på ulike nivå, og de utgjør vår viktigste ressurs. Det er nemlig god, individuell kundebehandling som er kjerneverdien vår - kundebehandling basert på kunnskap og erfaring. Når du kommer til oss er testen vår viktig for at vi skal kunne rådgi deg på best mulig måte. 

Vi er opptatt av å gi deg en best mulig veiledning basert på dine løpe- og treningsvaner, din erfaring, samt til din fotstilling og løpeteknikk. På Löplabbet Pilestredet (Oslo sentrum) tester vi nå en ny type scanning-metode av føttene dine, som kan være med på å gi enda mer detaljert info - blant annet om din fotstilling og biomekanikk - sammen med vår vanlige test og ikke minst den viktige kundesamtalen.

 

Steg 1

Tilleggstesten vi tilbyr ved hjelp av fotanalysen footscan® starter helt likt som testen alltid gjør på Löplabbet; Vi trenger å vite litt om deg og dine treningsvaner. Er du nybegynner som skal begynne å løpe eller er du allerede i gang? Hvor lenge har du løpt? Hvor ofte og langt løper du? Har du vært skadet eller har du vondt noe sted? Ser du etter løpesko til mengdetrening eller raske turer og intervaller – til terreng eller asfalt?

Steg 2

Vi begynner med at du stiller deg på trykkplaten hvor scanningen foregår, barbent. Det gjør vi for å få et bilde av hvordan fotavtrykket ditt ser ut. Ved hjelp av scanningen ser vi tydelig hvordan du belaster føttene.

 

Steg 3

Neste steg er at du går/løper over platen. Her ser vi tydelig hvordan du lander i steget ditt, hvordan foten beveger seg og og hvor foten får mest trykk når du lander. 


Steg 4 

Vi tar også alltid med opplysningene vi får i vår "vanlige" test med speilkassem og testløping på tredemøllen for å se litt mer på teknikken din. Les mer om hvordan dette foregår

Med begge testene i bakhodet har vi et svært godt utgangspunkt for å kunne anbefale sko som vil passe deg. Som en ekstra test lar vi deg også løpe med skoene på trykkplaten, sånn at vi kan ettersjekke at skoen gjør det den vil at vi skal gjøre for foten og steget ditt.

OBS: Ønsker du kun fotanalyse koster dette 300 kr, kjøper du sko hos oss får du testen gratis. 

 


Book time