Forhåndsbestill nyheten Polar Vantage her

Nyheten Polar Vantage er snart i butikkene!

Forventet leveringsdato: 01.11.2018.

For forhåndsbestilling; ta kontakt med din nærmeste Löplabbetbutikk eller send en e-post til oslo@loplabbet.no

PS: Både Vantage V og Vantage M fås foreløpig i fargene sort og hvit. 

 

Polar Vantage V - toppmodellen

Polar Vantage V er en mulitsportklokke for den som trener mye og vil ha full oversikt over trenings og totalbelastning. Med en splitter ny pulssensor, en meget avansert trenings og restitusjonsrådgiver og 130 sportsprofiler er dette en multisportsklokke som hjelper deg å trene best og smartest mulig.

Med innebygd GPS, barometer, batteritid på opptid 40 timer tilkoblet GPS og en helt ny optisk pulsmåler, vil denne klokken passe for mange løpere og andre aktive. Polar Vantage V er ikke bare en klokke for å logge øktene dine, men også et glimrende verktøy for å få et godt overblikk over totalbelastning og treningsstatus basert på flere målinger enn bare puls, fart og tid.

Den nye pulsmåleren, Polar Precision Prime™, har flere sensorer som bistår den optiske måleren. Klokken har ni små lysdioder, fire røde og fem grønne. Nok lys er viktig for å skape god kontrast for sensoren som skal lese av blodstrømmen. Med sensor som måler hudkontakt, vil den optiske måleren skru seg av når den ikke er på armen. Dette gjør det raskere å nullstille pulsen om den er nødvening, og vil også spare batteri når man har klokken på for eksempel et sykkelfeste.

I tillegg til helt ny sensor, har klokken også ny software som går inn og retter åpenbare feilmålinger det siste minuttet av økten. Dersom klokken plutselig viser 204 i puls når du jogger rolig, vil da programvaren ta bort feilmålingen og jevne ut pulskurven slik at pulsdataene blir riktige i analysen etterpå. 

Vantage V er den første klokken som kan måle løpskraft uten noen ekstern sensor. Dette er et stort steg fremover for at klokken skal kunne tolke treningsbelastning riktig. Hvis man kun bruker puls og tid i soner for å beregne restitusjonsbehovet, vil de aller mest intensive øktene bli undervurdert i en restitusjonsrådgiver. 

Løpskraften er også en god indikator på hvordan kroppen din tilpasser seg treningen. Løper du med lavere puls på samme kraftutvikling, har du blitt bedre trent til å ligge på den belastningen. Dette er målinger som har blitt brukt i sykkelverdenen i mange år allerede. Nå er det endelig en klokke som klarer å gjøre det samme, og tar med inn i analysen av trenings og totalbelastning i ettertid.

For å få full oversikt over belastningen på treningen brukes pulsdataene til å måle den indre belastningen, kraftmåleren fanger opp den ytre belastningen og etter hver økt legger du inn hvor hard du opplevde økten, som gir et bilde av relativ belastning. Kombinasjonen av disse tre parameterne gir grunnlaget for beregningen av Training load. 

Recovery Pro er polars restitusjonsrådgiver. Ved hjelp av aktivitetsmåleren, puls og søvndata, kan den si deg om hvor langt du har kommet i restitusjonsfasen etter trening, og om/hva du bør trene basert på nåværende status. 

Polar Vantage V er mindre og lettere enn tidligere toppmodeller fra Polar. Den er rund med en eksklusiv finish, og har Gorillaglass som er meget solid og tåler tøff bruk. Vantage V kan fint brukes til hverdags, uten å være for dominerende på armen. Du navigerer deg frem på klokken med en kombinasjon av knappene og touchskjermen. Under aktivitet deaktiveres touchskjermen, slik at du kun bruker knappene. 

Klokken er kompatibel med eksterne sensorer som bruker bluetooth smart, slik at du kan pare klokken med sykkelsensorer og lignende. Den har svømmefunksjoner for både innendørs og utendørs svømming, og en egen multisportsmodus. Dette gjør Vantage V til et veldig godt alternativ for triatleter. 

Pris: 5000,-

Spesifikasjoner:
·  Integrert GPS/GLONASS: hastighet/tempo, distanse, A-GPS
·  Barometer: høyde, stigning/nedstigning og stigningsprosent
·  Puls: via håndledd eller pulssensor, kontinuerlig pulsmåling
·  Tykkelse: 46x46x13 mm
·  Vekt: 66g
·  1,2" berøringsskjerm i farger, 240x240-oppløsning og Gorilla-glass
·  5 knapper for enkel bruk under trening.
·  Vanntetthet: WR30
·  Batteri: oppladbart batteri med USB-lading, 320 mAh Li-pol batteri
·  Treningstid: Opptil 40 timers treningstid med GPS og optisk pulsmåling. Opptil 1 uke med daglig bruk (1 time trening og optisk pulsmåling, uten varsler). Opptil 24 dager med kun daglig aktivitetsmåling.
·  Tilkobling: USB for oppdateringer og synkronisering med PC og Mac, BT Smart for oppdateringer og synkronisering med mobil, samt synkronisering med sensorer: puls, vekt, foot pods og sykkelsensorer (fart, tråkkfrekvens, kraft). Kompatibel med STRYD-sensor. Oppdaterbar software også via mobil.

 

Funksjoner:
·  Running Index: Beregner din VO2maks-verdi under løping og viser hvordan løpsytelsen utvikler seg.
·  Running Program: Polar sitt gratis, personlige og tilpassede treningsprogram som veileder brukeren til å fullføre alt fra korte løp til maraton.
·  Polar Sleep Plus™: Få innsikt i søvnen din og følg dine søvnmønstre med avansert søvnanalyse fra Polar.
·  Daglig aktivitet og kontinuerlig pulsmåling: Kombinerer aktivitets- og pulsdata for å beregne daglig kaloriforbrenning og gir en helhetlig oversikt over hverdagen, nøyaktig kaloriforbruk og aktivitetsdata.
·  Svømmeberegninger: Registrerer innendørs og utendørs svømming, og beregner blant annet svømmetak og avstand.
·  Beregning av løpskraft fra håndleddet
·  Training Load Pro™ og Recovery Pro™
·  Varighet og kvalitet på søvn
·  Løpsfrekvens og gjennomsnittlig steglengde
·  Fart og distanse
·  HRmax
·  Ortostatisk test
·  130 sportsprofiler
·  Triatlonfunksjon
·  Treningsdagbok
·  Intervallfunksjon
·  Bluetooth Smart
·  Lydvarsler
·  Vibrasjonsvarsler
·  Knappelås

 

Polar Vantage M

Polar Vantage M er en multisport treningsklokke med Polars nyeste pulssensor for optisk måling på håndleddet, Polar Precision Prime™, samt flere sensorer som bistår den optiske måleren. Klokken har ni små lysdioder, fire røde og fem grønne. Nok lys er viktig for å skape god kontrast for sensoren som skal lese av blodstrømmen. Flere lys gjør klokken mindre utsatt for feilmålinger på grunn av for lysinnslipp fra siden. Med sensor som måler hudkontakt vil den optiske måleren skru seg av når den ikke er på armen. Dette gjør det raskere å nullstille pulsen om det blir nødvendig, og vil spare batteri når man har klokken på for ekesmpel et sykkelfeste.

 

I tillegg til helt ny sensor, har klokken også ny software som går inn og retter åpenbare feilmålinger det siste minuttet av økten. Dersom klokken plutselig viser 204 i puls når du jogger rolig, vil da programvaren ta bort feilmålingen og jevne ut pulskurven slik at pulsdataene blir riktige i analysen etterpå.

Training Load Pro måler treningsbelastningen på øktene dine, basert på pulsdata og din egen tilbakemelding på øktens relative belastning. Etter hver økt får du spørsmål på Polar Flow om hvor anstrengende du opplevde økten. Din subjektive følelse av økta er med i beregningen av totalbelastningen og treningsstatusen din. Kombinasjonen av disse to parameterne gir grunnlaget for beregningen av Training load. 

Klokken bruker også data fra aktivitetsmåleren til å beregne når du er klar for en ny økt med stor belastning. Restitusjon påvirkes av en rekke faktorer, og det er ikke alltid slik at kroppen er klar for en ny tung økt et par dager etter den forrige. Har man hatt en travel hverdag med mye stress mellom øktene, kan man ha bedre av en rolig økt eller en fridag. Dette hjelper Vantage M deg med å avgjøre.

Vantage M er lettere enn Vantage V (45 gram mot 66 gram), men størrelsen er så godt som helt lik. Vantage M har utskiftbare reimer, så du kan ha reimer i ulike farger og materialer etter behag. Klokken er kompatibel med eksterne sensorer som bruker bluetooth smart, slik at du kan pare klokken med sykkelsensorer og lignende. Den har svømmefunksjoner for både innendørs og utendørs svømming, og en egen multisportsmodus. 

Polar Vantage M er en fullverdig multisportklokke klokke i samme serie som toppmodellen Vantage V. Sammenlignet med Vantage V er Vantage M en enklere modell, og mangler:

· Barometrisk høydemåler 
· Kraftmåleren innebygd i klokken 
· Recovery Pro funksjon
· Touchskjerm
· Gorillaglass
· Batteritiden er noe kortere, 30 timer mot 40

 

Pris: 2700,-

Spesifikasjoner:
· Integrert GPS/GLONASS: hastighet/tempo, distanse, A-GPS, høyde og stigning/nedstigning
· Puls: via håndledd eller pulssensor, kontinuerlig pulsmåling
· Tykkelse: 46x46x12,4 mm
· Vekt: 45 g
· Skjerm: alltid påslått 1,2" fargedisplay med 240x240-oppløsning, 5 knapper
· Vanntetthet: WR30
· Batteri: oppladbart Batteri (Usb):230 mAh Li-pol batteri
· Treningstid: Opptil 30 timers treningstid med GPS og optisk pulsmåling, opptil 1 uke med daglig bruk (1 time trening og optisk pulsmåling, uten varsler), opptil 24 dager med kun daglig aktivitetsmåling
· Tilkobling: USB for oppdateringer og synkronisering med PC og Mac, BT Smart for oppdateringer og -synkronisering med mobil, samt synkronisering med sensorer: puls, vekt, foot pods og sykkelsensorer (fart, tråkkfrekvens, kraft). Kompatibel med STRYD-sensor. Oppdaterbar software også via mobil.

 

Funksjoner:
· Running Index: Beregner din VO2maks-verdi under løping og viser hvordan løpsytelsen utvikler seg.
· Running Program: Polar sitt gratis, personlige og tilpassede treningsprogram som veileder brukeren til å fullføre alt fra korte løp til maraton.
· Polar Sleep Plus™: Få innsikt i søvnen din og følg dine søvnmønstre med avansert søvnanalyse fra Polar.
· Daglig aktivitet og kontinuerlig pulsmåling: Kombinerer aktivitets- og pulsdata for å beregne daglig kaloriforbrenning og gir en helhetlig oversikt over hverdagen, nøyaktig kaloriforbruk og aktivitetsdata.
· Svømmeberegninger: Registrerer innendørs og utendørs svømming, og beregner blant annet svømmetak og avstand.
· Varighet og kvalitet på søvn
· Løpsfrekvens og gjennomsnittlig steglengde
· Fart og distanse
· HRmax
· 130 sportsprofiler
· Triatlonfunksjon
· Treningsdagbok
· Intervallfunksjon
· Bluetooth Smart
· Lydvarsler
· Vibrasjonsvarsler
· Knappelås

Forventet leveringsdato: 01.11.2018. 

 

For forhåndsbestilling; ta kontakt med din nærmeste Löplabbetbutikk eller send en e-post til oslo@loplabbet.no

 

RELATERTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.