Forhåndsbestill nyheten Inov-8 Mudclaw G260 her!

Om ikke lenge lanseres nyheten Inov-8 Mudclaw G260 - kun hos Löplabbet!

Verdenslansering: 15. februar 2019. Forventet leveringstidspunkt i Norge: raskest mulig etter lansering.

For forhåndsbestilling, ta kontakt med bergen@loplabbet.no eller oslo@loplabbet.no

 

Inov-8 Mudclaw G260

Inov-8 lanserte i 2018 TerraUltra G 260 - en modell med en helt ny yttersåle for den optimale kombinasjonen av slitestyrke og godt grep. Materialet som brukes i denne yttersålen er graphene i kombinasjon med Inov-8s egen såle, Sticky Grip. Neste modell ut med samme unike materiale i yttersålen er Inov-8 Mudclaw G 260, som snart er å få tak i hos Löplabbet.

Inov-8 Mudclaw G260 får du kun på Löplabbet. Skoen vil være tilgjengelig hos Löplabbet Bergen, Löplabbet Oslo sentrum og i nettbutikken.

Mudclaw G 260 er Inov-8s andre modell med graphene i yttersålen. Bruk av graphene sammen med Sticky Grip-materialet gir en yttersåle med svært godt grep på våte steiner og røtter, samtidig som den er 50% sterkere og mer elastisk enn tradisjonell gummi. Resultatet er uovertruffent grep med enda bedre slitestyrke.

Mudclaw G260 har i tillegg 8mm knotter som gir svært godt grep på mykt og gjørmete underlag. Modellen har en overdelen av et slitesterkt lettvektsmateriale, og smal "precision fit" lest. Feste for gamasje følger med. En lav mellomsåleprofil med 4mm dropp gir svært god kontakt med underlaget. EXTEROFLOW skum i mellomsålen gir en god kombinasjon av støtdemping og respons, og en beskyttende Meta-Plate verner foten mot spisse steiner. 

Inov-8 Mudclaw G 260 er en modell for røft og ulendt terreng. Den gir god kontakt med underlaget og har et meget godt grep på vått og mykt underlag. Skoen er også et godt alternativ om du deltar i hinderløpkonkurranser. 

Stabilitet: 3
Støtdemping: 3
Løpsfølelse: 5
Vekt: 260 g (herre)
Såle hæl/forfot: 16mm/12mm
Dropp: 4mm

Pris: 1800 kr

Verdenslansering: 15. februar 2019. Forventet leveringstidspunkt i Norge: raskest mulig etter lansering. 

For forhåndsbestilling, ta kontakt med bergen@loplabbet.no eller oslo@loplabbet.no.

 

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.