Til toppen

Garmin Forerunner 945 LTE

Premium multisportklokke spekket med funksjoner for løping, sykling og svømming.

Produktnummer: 753759261306
Lagerbeholdning:

Garmin forerunner 945 LTE er multisportklokken som har alt for den aktive utøveren. Med LTE* tilkobling trenger du ikke lengre ta med telefonen for å kunne benytte deg av alle funksjonene som har vært på de forrige generasjonene av 900-serien. LTE lar deg livestreame ditt løp, sende nødvarsler eller be om assistanse, rett fra klokka. (*krever abonnement)  

 

Garmin forerunner 945 har vært merkets «go-too klokke» for de som vil ha en treningsklokke med full spec. Her har du fått lett vekt, meget god batteritid, alle tenkelige treningsfunksjoner og tilleggsfunksjoner som kart, musikk og kontaktløs betaling. Denne gangen har ikke Garmin valgt å kalle oppgraderingen 955, men 945 LTE. Nyheten er i bunn den samme klokka som 945 og beholder de funksjonene som du finner der, men med noen viktige endringer på hardware, software og funksjoner.  

De viktigste nyhetene og endringene sammenlignet med 945 er dette.  

LTE tilkobling: LTE muliggjør datatrafikk direkte fra klokka uten at du må ha med mobiltelefonen. Det åpner blant annet opp for live streaming av dine konkurranser, muligheter for at dine kontakter kan sende deg heiarop og oppmuntrende meldinger underveis. Trenger du nødhjelp eller assistanse kan du sende ut direktemeldinger fra klokka. LTE tilkoblingen krever et abonnement som koster 70-80 kr mnd. Dette er uavhengig av ditt private telefonabonnement.  

Klokka har fått et mindre og slankere klokkehus som gjør at klokka er blitt lettere og er mindre ruvende på slanke håndledd. IR sensorene på baksiden er oppgradert for bedre pulsnøyaktighet mens innmaten og skjermstørrelse er lik forrige versjon.  

På softwarefronten har Garmin lansert noe som virkelig er en genial oppgradering for de som bruker klokka til intervaller. «Forbedrede intervaller» er en ny funksjon som gjør at klokka «skjønner» hva som er oppvarming, drag og pauser under en manuell treningsøkt. Klokka sorterer automatisk ut dragene slik at du enkelt får oversikt over dragene dine underveis i økta og ikke må forholde deg til hva som er pauser hva som er drag i oversikten på klokka. En etterlengtet funksjon for alle som liker intervaller.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):