FlipBelt

FlipBelt
Beskrivelse

Genialt treningsbelte med plass til alt du trenger på løpeturen!

Beltet sitter som støpt og verken hopper eller gnager. Dette er det originale FlipBelt med 4 åpninger i beltet. Legg telefon, nøkler, gel, bankkort eller hva du måtte trenge til treningen, inn gjennom åpningene. Snu deretter beltet med innsiden ut og alt blir låst på plass. Fordi det er ingen klips eller knapper, kan du bare trekke beltet på som du gjør med buksene dine og ha det på der det føles mest behagelig. Finnes i flere friske farger. FlipBelt Zipper er samme belte, men med glidelåslomme i stedet for fire slike åpninger.

Smart oppbevaringsløsning for alle som er aktive; løpere, turgåere, syklister og reisende. Veier kun 85 gram, er 13 cm bredt, elastisk, og er så nett at det kan brukes under klærne, slik at du slipper å ta med deg lommebok eller veske, uansett hvor du skal. Kan brukes med større telefoner som Samsung Galaxy og Note, samt iPhone 6 og 6 Plus.

Logo med refleks.

 

Størrelser 

Bruker du normalt str. M der du ønsker å ha FlipBelt (hofte/midje), kan du også velge str. M i belte. Dette stemmer stort sett, men vi anbefaler å ta mål/prøve.

Er du usikker på størrelsen eller havner mellom to størrelser, bør du velge den minste. Velg størrelse etter hvordan du foretrekker å bruke beltet: rundt midjen – velg en mindre størrelse, på hoftene – velg en større størrelse.

Damestørrelser:
34-36 X-Small
36-38 Small
38-40 Medium
40-42 Large
42-44 X-Large

Herrestørrelser:
23-26 X-Small
26-30 Small
30-32 Medium
32-36 Large
36-41 X-Large

Mål over hoftene:
73-86 cm X-Small
81-91 cm Small
86-99 cm Medium
94-111 cm Large
101-132 cm X-Large

Egenskaper

Laget av maskinvaskbar high tech Spandex-Lycra. Vaskes og tromles på lav temperatur. Bruk vaskemiddel uten blekemidler.

EPA-sertifisert, luktresistent, nupper ikke, anti-bakterielt High Tech Poly Spandex materiale. 

 

RELATERTE PRODUKTER

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.