Til toppen

Feetures Plantar Fasciitis Relief sokk, unisex.

Feetures Plantar Fasciitis har soner med ekstra kompresjon som kan gi smertelindring og støtte ved betennelse i plantarfaciens feste.

Velg størrelse
Egenskaper

- Ultra Light

- Sømløs tåboks

- 88% Nylon, 12% Spandex

 Skal gi støtte rundt akillessenen og samtidig løfte, strekke og stabilisere plantarfacien gjennom soner med fast kompresjon. Kan være et smertelindrende alternativ for de som synes synes det er ubehagelig med, eller ikke får plass til, tilpassede såler i skoene under fysisk aktivitet. 

Sokken er sømløs og har en tett passform. Den holder seg på plass under hele treningsøkten og forebygger mot gnagsår. Den består av en nylon- og spandexblanding som transporterer fukt vekk fra huden og tørker kjapt. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.