Til toppen

Feetures Elite Light Cushion Mini Crew, unisex.

Formstrikkede og sømløse løpesokker fra Feetures

Velg størrelse

Dette er sokker som sitter som støpt under hele løpeturen. Formstrikket design som følger foten gir en tett og behagelig passform som forebygger gnagsår og blemmer. Tettere soner rundt ankel og vrist hindrer at den vrir seg og sklir under aktivitet. Lett badding under fotbladet gir støtdemping og komfort til slitne føtter. Sokkene er sømløse og har da ingen irriterende tåsøm som gnager. 

På vristen er det paneler i meshstoff som gir god ventilasjon til foten. Sokkene er strikket i teknisk materiale som transporterer fukt effektivt vekk fra huden. 

Materialer: 

- 94% Nylon
- 6% Spandex

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.