Farsdagstips til førstkommende søndag!

Snille pappaer fortjener en liten oppmerksomhet på farsdagen!

Tips nr. 1

Asics Performance pack; perfekt til løpeturer på kalde dager!

 

Tips nr. 2

Devold Breeze-serien (som f.eks. denne halp zip-trøyen) er myke og lette plagg i 100 % merinoull. Plaggene har svalende effekt når det er varmt, og føles lun mot kroppen når det er kaldt. Breeze er egnet for sensitiv hud på grunn av ekstra myke fiber. Anbefales året rundt.

Tips nr. 3

Silva Trail Runner 3X er en lett og komfortabel hodelykt. Lykten har «intelligent light», som betyr at den har to lysstråler; en som lyser rett foran føttene dine og en som lyser lengre fram. Lykten har 250 lumen og gir deg god sikt på opptil 70 meter, og fungerer derfor utmerket til både løping og langrenn. Du kan uten problemer bruke lykten året rundt siden lykten tåler regn, snø og kulde. Ett oppladbart 1.8 Ah batteri gir lykten strøm i opptil 18 timer, avhengig av hvilket modus du velger. En indikasjon viser hvor mye strøm det er igjen før du må lade på nytt. Batteripakken kan plasseres bak i hodebåndet eller i jakkelommen.

 

Tips nr. 4

Ideen bak Comfyballs er rett og slett som navnet tilsier – maksimal komfort til guttas utstyr. Alle boksere fra Comfyballs har den unike 'Package Front' – et design som holder utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Slik reduseres muligheten for balleklem og du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

NB: Du får 2 for 1 på boksershortser fra Comfyballs i hele november!

 

Tips nr. 4

CEP kompresjonsstrømper øker sirkulasjonen i leggmusklene, noe som gir mer oksygen til musklene og mer melkesyre ut. Bruk dem både under og etter løpingen for maks effekt!  CEP Pro+ Run Merino består av en super blanding av merinoull og syntetiske fibre.

 

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.