Til toppen

Farsdagstips til førstkommende søndag!


Snille pappaer fortjener en liten oppmerksomhet på farsdagen! Her er fem tips som vil gjøre sporty fedre ekstra glade på søndag.

 


1 - Verdens (?) beste boksershorts

Ideen bak Comfyballs er rett og slett som navnet tilsier – maksimal komfort til guttas utstyr. Alle boksere fra Comfyballs har den unike 'Package Front' – et design som holder utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Slik reduseres muligheten for balleklem og du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

Novembertilbud! Du får 2 for 1 på boksershortser fra Comfyballs i hele november!

 

2 - Myk favorittull til både trening og hverdagsbruk

Devold Running er det ultimate treningstøyet uavhengig av intensitet. Ull regulerer temperaturen både under og etter løpeturen, tørker raskt og er svært behagelig å ha på. Spreke fedre vil trives i  denne Zip Neck-trøyen

 

3 - God løpejakke for maks komfort (også fin til turbruk!)

Gore R7 Windstopper Light Hooded Jacket er en lett vindjakke som passer perfekt til løpeturen på kjølige høstdager.

 

4 - Smart og komfortabel til og fra jobb-løpesekk

I en hektisk hverdag gjør man treningen mer effektiv med en praktisk løpesekk. Nyheten IAMRUNBOX Backpack Pro er en løpesekk som passer utmerket for pappaen som ønsker å ha med deg pc, finere klær etc. på løpeturen til jobb.

 

Et annet alternativ er de populære løpesekkene fra Osprey, som den nette og behagelige Osprey Talon 11 (finnes i flere farger). 

 

5 - Egenpleie for trøtte muskler

Løper man mye, er det viktig å ta godt vare på hele kroppen. Gi pappaen i huset litt omsorg med varmeolje eller massasjeruller!