Til toppen
image

Sauconys Endorphin-serie med Speedroll teknologi får deg fremover. Endorphin Pro er Sauconys raskeste sko hittil - en konkurransesko laget for å bryte personlige rekorder. Endorphin Speed er basert på Pro-utgaven, men er mer slitesterk og har en mykere plate. Den kraftigste modellen, Endorphin Shift, er en skånsom mengdetreningssko. 

Saucony Endorphin Pro

You, but faster!

Saucony Endorphin Pro er en spennende konkurransesko med karbonplate og meget god demping. Mellomsålen er i materialet PWRRUN PB som er 40 % lettere enn tradisjonell EVA, og har 88% bedre energiretur. Sålekonstruksjonen Speedroll er lett avrundet, og med en kurvet karbonplate i mellomsålen gir dette en jevn rullebevegelse i bakken og et tydelig vippepunkt i forfoten. Dette kombinert med den lave vekten gir en følelse av en sko som vil fremover. Formfit overdelen sitter tett på foten og er i et tynt og luftig lag uten sømmer i forfoten. Det er ingen tradisjonell hælkappe, men foten ligger stabilt i en fotseng i hælpartiet. Med små perforeringer i stoffet puster overdelen godt og har god komfort selv på lange økter og løp. 

Kr 2600,-

image

image

Herremodellen er til salgs på loplabbet.no, samt på Löplabbet Oslo sentrum. Damemodellen er ventet inn senere.

KJØP HERRE


Saucony Endorphin Speed

Run faster, not harder!

Rask og responsiv treningssko med avstivet plate, lav vekt og meget responsiv demping. PWRRUN PB er det letteste og raskeste sålematerialet fra Saucony. I kombinasjon med en TPU-plate som går gjennom hele skoens lengde, får du en rå respons. Speedroll sålekonstruksjon gir deg en jevn rullebevegelse gjennom steget, samt god avlasting til foten i frasparket. FormFit-overdelen sitter tett på foten, og har små perforeringer i stoffet for god ventilering og lav vekt. Med bare 221 gram er dette en modell som er fin til raskere økter på harde underlag. Såletykkelsen og dempingen gjør skoen skånsom for beina, og modellen kan være et godt alternativ på lange gateløp for mange. Se vår omtale på YouTube her!

Kr 2300,-

 

image

image

Herre- og damemodell er i salg på loplabbet.no, samt alle Löplabbets butikker. 

KJØP HERRE

KJØP DAME 

 

Endorphin Shift er tilgjengelig i noen få størrelser på loplabbet.no og butikk. Påfyll er ventet til våren.


image

Saucony har produsert sko siden 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. De laget prisbelønte militærstøvler under 2. verdenskrig og støvlene Neil Armstrong brukte på månen. Saucony har fokus på funksjonalitet og lager modeller som lever over flere sesonger. Etter Born to run i 2009 tok Saucony naturlig løping på alvor, og alle nye modeller kom med dropp på maks 8 mm. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.