Til toppen
image

Endorphin Bright Future collection


Sauconys Endorphin-serie med Speedroll teknologi får deg fremover. Endorphin Pro er Sauconys raskeste sko hittil - en konkurransesko laget for å bryte personlige rekorder. Endorphin Speed er basert på Pro-utgaven, men er mer slitesterk og har en mykere plate. Den kraftigste modellen, Endorphin Shift, er en skånsom mengdetreningssko. 

Saucony Endorphin Pro

You, but faster!

Saucony Endorphin Pro er en spennende konkurransesko med karbonplate og meget god demping. Mellomsålen er i materialet PWRRUN PB som er 40 % lettere enn tradisjonell EVA, og har 88% bedre energiretur. Sålekonstruksjonen Speedroll er lett avrundet, og med en kurvet karbonplate i mellomsålen gir dette en jevn rullebevegelse i bakken og et tydelig vippepunkt i forfoten. Dette kombinert med den lave vekten gir en følelse av en sko som vil fremover. Formfit overdelen sitter tett på foten og er i et tynt og luftig lag uten sømmer i forfoten. Det er ingen tradisjonell hælkappe, men foten ligger stabilt i en fotseng i hælpartiet. Med små perforeringer i stoffet puster overdelen godt og har god komfort selv på lange økter og løp. 

image

image

Saucony Endorphin Pro

 • Vekt herre 213 gr / dame  179 gr
 • Såle hæl / forfot    35 / 27 mm
 • Dropp  8 mm
 • Kr 2600,-

 

KJØP HERRE

KJØP DAME

 


Saucony Endorphin Speed

Roll forward, faster!

Rask og responsiv treningssko med avstivet plate, lav vekt og meget responsiv demping. PWRRUN PB er det letteste og raskeste sålematerialet fra Saucony. I kombinasjon med en TPU-plate som går gjennom hele skoens lengde, får du en rå respons. Speedroll sålekonstruksjon gir deg en jevn rullebevegelse gjennom steget, samt god avlasting til foten i frasparket. FormFit-overdelen sitter tett på foten, og har små perforeringer i stoffet for god ventilering og lav vekt. Med bare 221 gram er dette en modell som er fin til raskere økter på harde underlag. Såletykkelsen og dempingen gjør skoen skånsom for beina, og modellen kan være et godt alternativ på lange gateløp for mange. Se vår omtale på YouTube her!

 

image

image

Saucony Endorphin Speed

 • Vekt herre  221 gr / dame 192 gr
 • Såle hæl / forfot  35 / 27 mm
 • Dropp 8
 • Kr 2300 ,-
   

KJØP HERRE 

KJØP DAME

 


Saucony Endorphin Shift

Max cushioning. Full speed.

Den kraftigste modellen i Endorphin-serien fra Saucony. Den har ingen plate i mellomsålen, men har Speedroll sålekontruksjon og en høy såle som gir mye demping og en jevn rullebevegelse. Avrundingen i forfoten gir en følelse av at skoen vil fremover. Mellomsålen i PWRRUN gir god demping og oppleves litt fastere, det gir en stødig følelse gjennom steget. Overdelen er luftig og sømløs, det gir god komfort. Den har en utvendig hælkappe som låser foten godt bak i skoen. Endorphin Shift er en god dempet treningssko for rolige turer på harde underlag. Den høye sålen og avrundingen gjør den skånsom for beina.

image

image

Saucony Endorphin Shift

 • Vekt herre 286 gr / dame 269 gr
 • Såle hæl / forfot  38 / 34 mm
 • Dropp 4 mm
   

Endorphin Shift  Bright Future kommer senere. 2020 fargen er tilgjengelig i enkelte størrelser på loplabbet.no og i butikk. 


image

Saucony har produsert sko siden 1898, ved elven med samme navn i Pennsylvania. De laget prisbelønte militærstøvler under 2. verdenskrig og støvlene Neil Armstrong brukte på månen. Saucony har fokus på funksjonalitet og lager modeller som lever over flere sesonger. Etter Born to run i 2009 tok Saucony naturlig løping på alvor, og alle nye modeller kom med dropp på maks 8 mm. Med nyskapende teknologi, engasjement for design og innovasjon inviterer de millioner over hele verden til å løpe raskere, og enklere. Run for good.