Til toppen

Emperor of Long Distance

Et unikt portrett av tidenes beste langdistanseløper, Haile Gebreselassie.

Produktnummer: 9780988711907
Lagerbeholdning:

"Emperor of Long Distance" er et unikt portrett av etiopiske Haile Gebreselassie, som av mange blir regnet for å være tidenes beste langdistanseløper. Med denne boken støtter vi et skoleprosjekt i Etiopia.

Haile Gebreselassie fikk sitt gjennombrudd da han tok gull på 5 000 og 10 000 meter i junior-VM i 1992. I løpet av karrieren har han satt 25 verdensrekorder på de to distansene. Under Berlin Maraton i 2007 satte han verdensrekord med tiden 2:04:26. Året etter løp han enda raskere og satte ny rekord på 2:03:59. 

Haile vokste opp i de etiopiske høylandene og løp 10 kilometer både til og fra skolen hver dag. Den naturlige høydetreningen, sammen med et elegant løpesteg, er mye av grunnen til hans overlegenhet, mener friidrettseksperter.

Etter 20 år med rekorder og medaljer, er han fortsatt en lidenskapelig løper. Fotograf Jiro Mochizuki har fulgt Haile helt fra starten. Under trening og konkurranser, på jobb og hjemme. Resultatet er dette unike portrettet av den dedikerte og talentfulle løpekongen som selv forteller om seire og tap.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Utholdenhetstrening

Elitetrenere og -utøvere formidler sin kunnskap innenfor utholdenhetstrening
9788202419257
Tilbud

Å løpe med kenyanere

Lettlest og inspirerende bok om jakten på hemmelighetene til verdens raskeste folk. Førpris: 400,-
9788202454784