Til toppen

Newton Distance 8, dame V19

8. versjon av Newton Distance bygger videre på forrige versjon med forbedret overdel.

Velg størrelse
Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 186 g
Dropp: 2
Hæl/forfot: 26/24 mm

Newton Distance 8 har fått en ny overdel med oppgradert med en sømløs overdel. I forfoten er det ekstra plass til tærne og materialet rundt stortåleddet er elastisk for bedre komfort. Overdelen har også en mesh-konstruksjon for bedre ventilasjon. Mellomsålen er laget med Newtons eget skum, Newtonium, for optimal kombinasjon av støtdemping og respons. Under forfoten er den 5 lameller som gir umiddelbar tilbakemelding om du lander mykt på foten. Sammen med EVA-skum gir den en god kombinasjon av støtdemping og respons. En plate under forfoten gir økt kontakt med underlaget, som når du løper barfot. Yttersålen er laget med robust karbon kun i slitesonene.

 

Newton Distance er en svært lett trening- og konkurransemodell. Den passer deg som er opptatt av å løpe lettere med en stegisett mer under tyngdepunktet.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.