Devold Energy T-shirt, dame

Devold Energy T-shirt, dame
Beskrivelse

OBS. Nå får du 30 % rabatt på varen! Vi trekker fra rabatten manuelt når vi ekspederer ordren. Dermed blir hele det ordinære beløpet reservert fra kortet ditt, men du belastes med 420,-. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Vårmodell 2016. Tynn og behagelig t-skjorte i Devolds Energy-serie. 

Devold Energy er lett, teknisk og funksjonelt treningstøy av 100% merinoull. Den svettetransporterende ribbstrukturen kombinert med strategisk plasserte mesh-paneler, sørger for god komfort og ventilasjon når du løper eller driver med annen høyintensiv aktivitet. I tillegg får du god bevegelsesfrihet takket være den gode elastisiteten i stoffet – både i ribb og mesh.

Ull er genialt til løping, sommer som vinter. Merinoull-fiberen gir plagg som både absorberer og slipper ut fuktighet, og som kjøler ned eller varmer opp kroppen.

Devold har stålkontroll på dyrevelferden. Ved å kjøpe «rå-ull», altså ubehandlet ull, er de sikre på at dyrene alltid har det bra. Devold har kontroll på hele produksjonslinjen, helt fra sauene klippes, gjennom karding, spinning, farging, sying, design og montering. På veien til ferdig ullplagg brukes kun biologisk nedbrytbare fargestoffer. Ingen tungmetaller eller snarveier. Bare ren og myk ull — og blide sauer.

Egenskaper

T-skjorten har refleks i nakken og i logo. 

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.