Til toppen

Maraton

Bli en bedre løper til hel- eller halvmaraton. Førpris: 400,-

Produktnummer: 9788202421991
Lagerbeholdning:

"Maraton: Bli en bedre løper til hel- eller halvmaraton"

Her deler trenerlegenden Jack Waitz og den skrivende løpemosjonisten Marit Karlsen kunnskaper og erfaringer om alt som er relatert til maraton og trening. Her kommer de med råd til treningsøkter, løpeteknikk, skadeforebygging og effektiv styrketrening for langdistanseløpere. Du finner også omtaler av både store og eksotiske maratonløp i hele verden. 

En grundig, men lettlest og interessant bok for deg som er opptatt av maraton, men også for deg som vil løpe kortere distanser. Boka er motiverende og appellerer både til den erfarne og mindre erfarne løperen. Supermosjonisten finner informasjon om for eksempel feiltrening og nybegynneren om hvordan man kommer i gang.

 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.

Utholdenhetstrening

Elitetrenere og -utøvere formidler sin kunnskap innenfor utholdenhetstrening
9788202419257