CW-X Insulator tights, dame

CW-X Insulator tights, dame
Beskrivelse

CW-X Insulator gir samme støtte som vanlig Stabilyx, men er laget med et fôret temperaturregulerende materiale kalt «WarmStretch», som holder deg varm når det er kaldt.

I likhet med de andre CW-X tightsene har også denne en «innebygget» kinetisk tape som etablerer det produsenten kaller et «exoskeleton» – et eksternt skjelett som bidrar til støtte. Kompresjonen letter sirkulasjonen under og etter aktivitet og minimerer opphopningen av melkesyre slik at du kan være aktiv lenger og restituere raskere. Patentert CW-X Support Web føyer sammen muskler og ligamenter nederst på leggen som igjen stabiliserer kneet og reduserer vibrasjon. CW-X Support Web holder også fast midtseksjonen for å gi støtte til nedre del av magen, hofter og rygg, slik at kraften kanaliseres gjennom kjernemuskulaturen. 

Insulator Tights er velegnet til trening og konkurranser i kaldt vær. Den er ideell til løping, skikjøring og andre aktiviteter med bevegelser sideveis og for utøvere som søker best mulig støtte for knærne. Med vindtette og noen vannavstøtende paneler foran kan den brukes både alene eller under annet tøy. 

Tighsten har støtte for ledd, knær, rygg, mage og andre bånd/ligamenter i tillegg til kompresjon. Den skal redusere belastningen på knærne med 12 % og øke stabilitet og balanse med 10 %. 

God høyde i livet gjør at tightsen sitter der den skal også i høy aktivitet. Det brede og behagelige båndet øverst stabiliserer hofter og korsrygg. 

Egenskaper

Beregnet for bruk i temperaturer fra 5 plussgrader og ned til 12 minus.

Seks refleksstriper og reflekslogo gir 360 graders synlighet i mørket.

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.