Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Coros PACE 2 nylonreim

En av de letteste klokkene med GPS på markedet!

Produktnummer: 810005781367
Egenskaper

 

 

 • Skjermstørrelse: 1,2 tommer. 240 x 240 (64 farger)
 • Display Type: Always-on Memory LCD
 • Skjermmateriale: Corning® Glass
 • Klokkehus: Fiberforsterket polymer
 • Reim materiale: silikon eller nylon
 • Fysisk størrelse: 42 x 42 x 11,7 mm
 • Vekt med silikonreim: 35 g
 • Vekt med nylonreim: 29 g
 • Telefonforbindelse: Bluetooth
 • Tilbehørstilkobling: ANT+ / Bluetooth
 • Navigasjon: GPS, GLONASS, BDS
 • Sensorer:
  Optisk pulsmåler
  Barometrisk høydemåler
  Akselerometer
  Gyroskop
  Kompass
  Termometer
 • Vanntett vurdering: 5ATM (50 meter / 164 fot)
 • Fungerer i temperatuerer fra -20°C til 60°C
 • Lagringstemperatur: fra -20°C til 70°C
 • Ladetid: mindre enn 2 timer
 • Batterilevetid:
  Opptil 60 timer i UltraMax GPS-modus
  Opptil 30 timer i full GPS-modus
  Opptil 20 dager for regelmessig bruk
 • Støttede treningsøkter: innendørs løp, løypekjøring, baneløp, tur, sykkel, innendørs sykkel, bassengsvømming, åpent vann, triathlon, treningsstudio, cardio, GPS cardio, Styrketrening

Med sine 29 gram er Pace 2 en av de aller letteste klokkene på markedet, men det betyr ikke at den er snau på innholdet. Dette er en fullverdig multisportsklokke som gir mye valuta for pengene. Pace 2 har blant annet restitusjonstid, wattmåling, tilpasset batteritid, track-mode (kjenner igjen friidrettsbaner og angir alltid en runde til 400m), aktivitetsmåling, utskiftbare reimer og mye mer. Når du skal trene har du tre løpemoduser, sykkel inne og ute, svømming i basseng og ute pluss egne moduser for styrketrening og triatlon.

Klokken betjenes med to knapper. Den ene er en knott som du vrir på for å bla deg gjennom menyer og skjermbilder, denne trykker du inn for å gjøre menyvalg. Den andre knappen er for å trykke deg bakover i menyen og for å ta rundetider under trening.

I det daglige fungerer Pace 2 som en aktivitetsmåler og smartklokke. Den er behagelig på armen og har en slank konstruksjon som gjør at den ikke stikker mye opp på underarmen. Reimene er utskiftbare med standard 20mm Quickfix-reimer. Du har en rekke klokkeskjermer å velge blant på mobilappen, så du velger selv om du vil ha med visere eller tall, og hvor mye data du vil ha synlig når du er i klokkemodus.

Batteritiden er god, opptil 25 timer i standard GPS-modus og opptil 60 timer i UltraMax-modus. I klokken har du også en batteristatus som gir deg oversikt over hvor lang batteritid du har igjen i de forskjellige modusene.

Coros Pace 2 er en meget brukervennlig klokke med gode treningsfunksjoner. Hvis du vil ha en enkel og lettfattelig klokke som gir deg alle dataene du trenger (og litt til), kan dette være klokken for deg.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Stryd Wind V3

Løpesensor for måling av watt, fart og distanse .
863210000242