Til toppen
Produktet er ikke aktivt!

Coros APEX 42 mm

Solid og lett multisportsklokke i rustfritt stål og med safirglass.

Produktnummer: 810005780766
Egenskaper
 • Skjermstørrelse: 1,1 tommer. 218 x 218 (64 farger)
 • Display Type: Memory LCD
 • Skjermmateriale: Safirglass
 • Bezel Materiale: Rustfritt stål
 • Reim materiale: Silikon
 • Quick Release Bands: 20mm
 • Fysisk størrelse: 42.00 x 42.00 x 11.75 mm
 • Vekt: 49g
 • Telefonforbindelse: Bluetooth
 • Tilbehørstilkobling: ANT+ / Bluetooth
 • Navigasjon: GPS, GLONASS, BDS
 • Sensorer:
  Optisk pulsmåler
  Barometrisk høydemåler
  Akselerometer
  Gyroskop
  Kompass
 • Vanntett vurdering: 10ATM (100 meter / 328 fot)
 • Fungerer i temperatuer fra -10°C til 60°C
 • Lagringstemperatur: -20°C til 70°C
 • Ladetid: mindre enn 2 timer
 • Batterilevetid:
  Opptil 80 i UltraMax GPS-modus
  Opptil 25 timer i full GPS-modus
  Opptil 24 dager for regelmessig bruk
 • Støttede treningsøkter: innendørs løp, løypekjøring, baneløp, fjellklatring, fottur, sykkel, innendørs sykkel, bassengsvømming, åpent vann, triathlon, treningsstudio, GPS Cardio, ski, snowboard, XC ski, skiturer, multisport, styrketrening

Coros Apex 42 er en solid mulitsportsklokke med klokkehus i titanlegering og safirglass. Til tross for at den er stappfull av nyttige funksjoner til både trening og hverdagsbruk, er Coros Apex meget lett i vekt. Batterikapasiteten er svært god, og både klokken og mobil-appen er enkel å bruke. Den har pulsmåling på håndleddet, og er kompatibel med en rekke eksterne sensorer som pulsbelter, wattmålere og fotsensorer. Mobilappen kan settes opp for automatisk opplastning til Strava.

Coros Apex 42 betjenes med to knapper. Den ene er en knott som du vrir på for å bla deg gjennom menyer og skjermbilder, denne trykker du inn for å gjøre menyvalg. Den andre knappen er for å trykke deg bakover i menyen og for å ta rundetider under trening.

I det daglige fungerer den som en aktivitetsmåler og smartklokken. Den sitter behagelig på armen i det daglige, og har en slank konstruksjon som gjør at den ikke stikker mye opp på underarmen. Reimene er utskiftbare med standard 20mm Quickfix-reimer. Du har en rekke klokkeskjermer å velge blant på mobilappen slik at du selv kan velge om du vil ha med visere eller tall, samt hvor mye data du vil ha synlig når den er i klokkemodus.

Til trening har du meget god funksjonalitet her. Skjermbildene tilpasser du etter ditt eget behov, og du kan ha opptil seks skjermbilder som du blar deg gjennom raskt og enkelt med å vri på den øverste knotten. Det er enkelt å betjene klokken mens du løper rolig, på raskere tempo og høyere innsats krever det noe mer konsentrasjon, men midt i et intervalldrag er det sjelden man har behov for å skifte skjerm. GPS-en er rask og nøyaktig, i tillegg kobler den seg også til GLONASS og BDS. Du får også barometer, kompass som er nyttig når du løpere lange turer i marka og akselerometer for å måle fart og distanse når du løper innendørs.

Med Coros Apex får du også en vurdering av treningsbelastningen din den siste tiden, og gir deg et estimat på både vo2-maks, hvilepuls, terskelpuls og terskelfart.

Alt i alt er Coros Apex 42 er lett og solid klokke med mange nyttige funksjoner til en god pris. Klokken er enkel i bruk og gir masse nyttig data underveis og etter treningsøktene dine.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Stryd Wind V3

Løpesensor for måling av watt, fart og distanse .
863210000242