CEP Pro+ Calf Sleeves 2.0 sort, dame

CEP Pro+ Calf Sleeves 2.0 sort, dame
Beskrivelse

Tren hardere, restituer raskere.

Alle som løper, uansett nivå og ambisjoner, vil ha nytte av kompresjonssleeves både til trening og ikke minst, til konkurranser.


CEP kompresjons­produkter øker sirkulasjonen i leggmusklene. Mer oksygen til muskle­ne og mer melke­syre ut. Bruk dem både under og etter løpingen for maks effekt.

CEP Calf Sleeves komprimerer leggen og skaper høyere trykk i blodkar og ­årer, slik at blodet strømmer raskere tilbake og øker transporten av melkesyre fra musklene. Dermed blir leggene mindre «sure» og du kan trene hardere og raskere uten at leggene stopper deg. Når sirkulasjonen øker, får musklene også mer oksygen og blir i stand til å yte mer. Strømpene virker altså begge veier.

De har gradert kompresjon. Derfor klemmer de ikke like mye hele veien, men mest der det virker best. Det gir både bedre funksjon og mer komfort.

Etter at treningen er over, er musklene slitne og fulle av avfallsstoffer, de må restituere. Når pulsen synker, synker også blodgjennomstrømmingen. Behold derfor CEP Calf Sleeves på i noen timer etter treningsøkta så hjelper du leggene dine til å kvitte seg med det som tross alt har hopet seg opp, så restituerer du raskere.

Egenskaper

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.