Comfyballs Regular Performance

Comfyballs Regular Performance
Beskrivelse

Ideen bak Comfyballs er rett og slett som navnet tilsier – maksimal komfort til ballene. Alle boxere fra Comfyballs har den unike "Package Front" – et design som holder utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Slik reduseres muligheten for balleklem og du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

Flate sømmer, formsydde paneler og myke materialer gir svært behagelige boxere. 

Størrelsen på "Package Front" er den samme uansett størrelse på boxeren. Materialet er ekstremt tøyelig og boxeren passer alle størrelser. Velg samme størrelse i Comfyballs som du velger i annet undertøy. Fordi "Package Front" er laget i et ekstremt tøyelig materiale kan du være trygg på at boxeren vil passe deg. NB. Vær obs på at det står "Waist" i størrelsestabellen – altså midje, ikke hofte.

Comfyballs Regular Performance er en teknisk boxer. Den er lett og pustende i et materiale kalt Coolmax. Lav i livet med en kroppsnær og behagelig passform.

Se produktvideo her.

Egenskaper

84% polyester og 16% elastan. 

Øko-tex sertifisert: Produktet er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer – verken for miljøet eller for deg som bruker.

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.