Til toppen

Comfyballs Long Performance, herre.

Komfortabel bokser som holder utstyret på plass.

Velg størrelse
Egenskaper

84% polyester og 16% elastan. 

Øko-tex sertifisert: Produktet er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer – verken for miljøet eller for deg som bruker.

Ideen bak Comfyballs er rett og slett som navnet tilsier – maksimal komfort til ballene. Boksere fra Comfyballs har den unike "Package Front" – et design som holder utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Slik reduseres muligheten for balleklem og du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

Flate sømmer, formsydde paneler og myke materialer gir svært behagelige boksere. 

Størrelsen på "Package Front" er den samme uansett størrelse på bokseren. Materialet er ekstremt tøyelig og bokseren passer alle størrelser. Velg samme størrelse i Comfyballs som du velger i annet undertøy. Fordi "Package Front" er laget i et ekstremt tøyelig materiale kan du være trygg på at bokseren vil passe deg. NB. Vær obs på at det står "Waist" i størrelsestabellen – altså midje, ikke hofte.

Comfyballs Performance Long er en teknisk bokser med ekstra benlengde, som en tradisjonell boksershorts. Den er lett og pustende i et materiale kalt Coolmax. Lav i livet med en kroppsnær og behagelig passform.

Se produktvideo her

Størrelsesguide