CEP Run socks 2.0 sort, herre

CEP Run socks 2.0 sort, herre
Beskrivelse

Tren hardere, restituer raskere.

Alle som løper, uansett nivå og ambisjoner, vil ha nytte av et par kompresjonsstrømper, både til trening og ikke minst, til konkurranser. 

CEP kompresjons­strømper øker sirkulasjonen i leggmusklene. Mer oksygen til muskle­ne og mer melke­syre ut. Bruk dem både under og etter løpingen for maks effekt.

CEP kompresjonsstrømper komprimerer leggen og skaper høyere trykk i blodkar og ­årer, slik at blodet strømmer raskere tilbake og øker transporten av melkesyre fra musklene. Dermed blir leggene mindre «sure» og du kan trene hardere og raskere uten at leggene stopper deg. Når sirkulasjonen øker, får musklene også mer oksygen og blir i stand til å yte mer. Strømpene virker altså begge veier.

CEP­strømpen har gradert kompresjon. Den klemmer ikke like mye hele veien, men mest der det virker best. Det gir både bedre funksjon og mer komfort.

Etter at treningen er over, er musklene slitne og fulle av avfallsstoffer, de må restituere. Når pulsen synker, synker også blodgjennomstrømmingen. Behold derfor strømpene på i noen timer etter treningsøkta så hjelper du leggene dine til å kvitte seg med det som tross alt har hopet seg opp, så restituerer du raskere.

Egenskaper

Størrelsesguide:

Mål centimeter rundt det bredeste punktet på leggen.

32–38 cm = str. III

39–44 cm = str. IV

45–50 cm = str. V

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.