Til toppen

CEP PRO+ ultralight compression socks, herre.

En tynnere og lettere variant av den klassiske kompresjonssokken fra CEP!

Velg størrelse

Sokken har samme tette passform og kompressjonseffekt som "normalversjonen".Kan bidra til å forminske sjansen for hevelse i beina og øke blodsirkulasjonen på de lange turene. Den har også like gode fukttransporterende egenskaper og er svært godt egnet til løping og andre fysiske aktiviteter. Den har noe mindre padding for støtdemping under forfot og hæl enn orginalen og har over det hele en tynnere, lettere og smidigere følelse på. Et godt alternativ for varmt vær og innendørstrening, der man kan oppleve at normalversjonen er for varm og tett. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.