Til toppen

Brooks Catamount, herre.

En lett og rask terrengmodell for variert underlag med innslag av asfalt, grus og stier. Denne skomodellen oppgis i US-størrelser.

Egenskaper
Stabilitet terreng:
Løpsfølelse:
Grep gjørme:
Grep våt sten:
Støtdemping:
Vekt: 264 g
Dropp: 6
Hæl/forfot: 22/16 mm

Brooks Catamount har en tettere passform for godt hold i ulendt terreng. Slitesterk overdel med forsterkninger i overgangen til mellomsålen, med dreneringshull i siden. En tåforsterkning i front beskytter tærne mot røtter og stein. Skummet DNA Flash, er utviklet i en prosess hvor det tilføres Nitrogen. Det gjør skummet lett, og godt dempet med god respons. En plate i mellomfoten, Ballistic Rock Shield, beskytter mot spisse steiner. Brooks-utviklet yttersåle, TrailTack, som gir godt grep - også på våte steiner og røtter. 

Brooks Catamount er en lett terrengmodell for deg som løper i variert terreng. Passer best til kombinasjon av grus og plane stier. Så lett at den er en fin modell for raske turer i variert lengde. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom EUR og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis stort sett i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR. Hvilken enhet skoene oppgis i, står i produktteksten under tittelen på hvert produkt.


Bruk tabellene nedenfor til å finne ut hvilken størrelse du behøver i US/UK/EUR. Du finner også riktig tabell blant produktbildene på hvert produkt.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. Målene for cm i tabellene er omtrentlige og kan vike noe fra dette.

Noen merker benytter seg av ulike bokstaver bak størrelsene, her kommer en oversikt over hva bokstavene betyr:

- Bokstaven H står for halvstørrelse, det innebærer at dersom du ser en sko eksempelvis ha størrelsene 8H, 9H osv, så betyr dette 8,5 og 9,5.
- Bokstaven B står for standard damestørrelse, dvs de ofte er noe smalere enn herremodellene for å være bedre tilpasset dameføtter. Bokstaven kan også brukes for smalere herremodeller.
- Bokstaven D står for standard herrestørrelse, og er noe bredere enn damemodellene. Bokstaven kan også brukes for bredere damemodeller.
- Bokstaven A (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda smalere versjoner.
- Bokstaven E (gjerne med 2 eller 4 e.l. foran) står for enda bredere versjoner. 

 

Tabellene:

 

ADIDAS (UK):

 

ALTRA (US):

ALTRA UNISEX (US):

 

ASICS (US):

 

BROOKS (US):

 

BROOKS UNISEX (US):

 

GAITLINE (EUR):

 

HOKA (US):

 

HOKA UNISEX (US):

 

ICEBUG (US):

INOV-8 (UK):

LA SPORTIVA (EUR):

 

NEW BALANCE (US):

 

NEWTON (US):

 

NIKE (US):

 

NIKE UNISEX (US):

 

OOFOS (EUR):

 

PUMA (UK):

REEBOK (US):

 

SAUCONY (US):

 

SCOTT (EUR):

 

TOPO (US):

 

VEJA (EUR):

 

VJ (UK):

Nyhet

Brooks Catamount, dame.

En lett og rask terrengmodell for variert underlag med innslag av asfalt, grus og stier. Denne modellen oppgis i US-størrelser.