Superveteran blir butikksjef på Ullevål

Vår nye butikk på Ullevaal Stadion er i de aller best hender når Endre Evensen blir butikksjef i vår nyeste butikk.

Endre Evensen blir butikksjef i vår nye butikk på Ullevaal Stadion. Endre er bergenser og startet karrieren i Löplabbet Bergen i 1996. De siste 6 årene har han vært butikksjef på Löplabbet Majorstuen.

I Oslo har han vært siden 1998 og nå er han den av våre butikkansatte som har vært med lengst. Endre har en karriere som aktiv løper bak seg, med både sølv (2002) og bronse (2003) på NM 5000-meter bane, i tillegg til en bronse fra NM i terrengløp i 2005. Pers på 5000 m er 14:03, og med 8:06 på 3000 m hadde han bestetid i Norge i 2003 også.

Han la opp som aktiv i 2009 og karakteriserer seg som mosjonist nå, men det er altså en svært habil og erfaren løper som skal styre butikken på Ullevål. 42-åringen har også vært med på en lang løpetur fra 90-tallets tenking rundt løpesko til dagens lette lavdroppsko.

– Jeg var nok ikke av de aller første som omfavnet den nye måten å tenke løpesko på, med sterkere vekt på god teknikk og lavere dropp i løpeskoene som et av de viktigste tiltakene for å klare det. For meg, som har vært aktiv løper, har en høy stegfrekvens og landing under kroppens tyngdepunkt vært helt naturlig. Men å anbefale det for vanlige mosjonister var en ny måte å tenke på for meg. Nå er jeg ikke i tvil og stiller meg helt bak denne måten å tenke på.

Endre tok over som butikksjef på Majorstuen i 2009, og nå gleder han seg til å sette i gang på Ullevaal etter samme oppskrift:

– Det blir gøy å bygge opp en butikk helt fra bunnen av, avslutter han.

Se kart og kontakinformasjon for Löplabbet Ullevaal Stadion her.

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.