Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Våre butikker

Löplabbet Majorstuen

Löplabbet Majorstuen

Butikken rett ved Frogner Stadion åpnet i 2009. Butiksjefen, Ole-Anders Syversen, har jobbet i Löplabbet siden 2018, og har vært innom både Löplabbet Ski og Oslo sentrum. Han begynte aktivt med løping i voksen alder og er det vi kaller en glad mosjonist. Ole løper konkurranser i alt fra 5 km til maraton.

Adresse
Kirkeveien 45, 0368 Oslo
Telefon
400 06 476
Åpningstider
  • Mandag: 10 - 19
  • Tirsdag: 10 - 19
  • Onsdag: 10 - 19
  • Torsdag: 10 - 19
  • Fredag: 10 - 19
  • Lørdag: 10 - 17
  • Søndag: Stengt

Tjenester i vår butikk

løpesko på tredemølle

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi sjekker fotstilling og 3D skanner som gir oss nøyaktige mål på lengde og volum. Deretter tester vi deg på tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Mann og dame løper ute

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan!

Mann og dame løper utendørs over bro

Gratis løpetrening med Löplabbet!

Löplabbet Majorstuen arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening.
Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.

Dame og mann med løpesko vinter

Pigging av sko

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.