Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Våre butikker

Löplabbet Majorstuen

Löplabbet Majorstuen

Butikken rett ved Frogner Stadion åpnet i 2009 og etablerte seg raskt som løpsspesialisten i Oslo vest. Christian Gjeraker ble butikksjef på Majorstuen i november 2015. Christian er en strukturert, engasjert og ryddig type, som selv har vært aktiv løper. Han har også erfaring fra andre typer idretter og aktiviteter.

Adresse
Kirkeveien 45, 0368 Oslo
Telefon
400 06 476
Åpningstider
  • Mandag: 10 - 19
  • Tirsdag: 10 - 19
  • Onsdag: 10 - 19
  • Torsdag: 10 - 19
  • Fredag: 10 - 19
  • Lørdag: 10 - 17
  • Søndag: Stengt

Tjenester i vår butikk

løpesko på tredemølle

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi tester deg på speilkasse og tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Mann og dame løper utendørs på grussti

Teknikkurs

En naturlig løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt gir både mer effektiv og skadeforebyggende løping. Vi lærer deg hvordan!
Kurset gir deg en praktisk innføring i hva effektiv løpeteknikk er, og passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon, samt tips til å forbedre sin løpeteknikk. Vi har nye kurs hver vår og høst.

Mann og dame løper utendørs over bro

Gratis løpetrening med Löplabbet!

Löplabbet Majorstuen arrangerer fellestreninger for deg som vil trene sammen med andre, bli kjent med flere løpeentusiaster samt få gode tips om treningslære og løpeteknikk. Fellestreningen består av en variasjon av ulike løpeøkter med intervall og små drypp av styrketrening.
Treningen er åpen for alle og kan enkelt tilpasses ditt nivå.