Nettbutikken
Informasjon og inspirasjon
Våre butikker

Löplabbet Lade

Löplabbet Lade

Trondheim ble andre by i Norge med to avdelinger da Löplabbet Lade ble etablert i 2014. Våren 2020 ble Henrik Nordtug butikksjef. Henrik er et kjent fjes i både Löplabbet og friidrettsmiljøet, og er fortsatt å finne med startnummer på brystet med jevne mellomrom.

Adresse
Haakon VIIs gate 23 A, 7045 Trondheim
Åpningstider
  • Mandag: 10 - 20
  • Tirsdag: 10 - 20
  • Onsdag: 10 - 20
  • Torsdag: 10 - 20
  • Fredag: 10 - 20
  • Lørdag: 10 - 18
  • Søndag: Stengt

Tjenester i vår butikk

løpesko på tredemølle

Löplabbet testen

Vi på Löplabbet tar ikke lett på å anbefale sko, det er tross alt det vi brenner for. Vi vil vite hva slags løper du er, om treningsvanene dine, og om du har vært skadet. Vi tester deg på speilkasse og tredemølle for å se på helheten - hva som skjer fra hoften og ned, og hvordan hele løpesteget ditt er. Slik at du kjøper sko som er riktige for deg.

Mann og dame løper utendørs på grussti

Teknikkurs

Enkle styrkeøvelser og en løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngdepunkt, gir både skadeforebyggende og mer effektiv løping. Vi lærer deg hvordan! Kurset passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon og tips for å forbedre sin løpeteknikk og bli sterkere - samtidig! Vi har nye kurs hver vår og høst.

Mann løper utendørs på bryge

Laktattest

Hvor fort du løper på melkesyreterskel, er avgjørende for hvordan du vil prestere i løp. Löplabbet Oslo sentrum, Bergen og Trondheim tilbyr profesjonell test av din melkesyreprofil.

dame og mann med løpesko på vinterføre

Pigging av sko

Ved å skru pigger inn i et par av de vanlige løpeskoene kan du fortsette å løpe utendørs i favorittskoene dine, selv om det er snø og is.