Brooks Transcend 2, herre

Brooks Transcend 2, herre
Beskrivelse

Vårmodell 2015. Ny versjon av interessant lavdroppsko med god demping og tilpasset stabilitet - passer de fleste.

Transcend er en videreutvikling av prinsippene bak Brooks’ Pure-serie laget for naturlig løping, og var en av de aller største nyhetene våren 2014. Ideen er at alle føtter beveger forskjellig. Basert på mye forskning og testing har Brooks kommet frem til en sko som skal la deg bli i det steget du har og gi støtten du trenger, i stedet for å presse foten inn i et annet bevegelsesmønster.

Super DNA i mellomsålen sørger for god støtdemping. I stedet for å legge kiler i mellomsålen for å støtte overpronasjon, har Brooks lagt såkalte Guide Rails på begge sider slik at stabiliteten tilpasses påkjenningen. Disse har blitt mykere og hælen er bedre avrundet, slik at foten føres smidigere gjennom løpssteget. Med 8 mm dropp innbyr Transcend til naturlig løping, men demper mer enn godt nok om du lander på hælen. 

En sko som passer mange. Gir god løpsfølelse til lette løpere med normal pronasjon, samtidig som den har nok demping og stabilitet til at den kan brukes av tyngre løpere som overpronerer. Best til lange, rolige turer.

Såle hæl/forfot: 30 mm/22 mm
Dropp: 8 mm

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 337 g
Dropp: 8

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.