Til toppen

Brooks Ricochet, dame.

Ricochet er den letteste Brooks-modellen med DNA Amp mellomsåleskum. En komfortabel overdel sammen med god støtdemping og en responsiv stegavvikling.

Velg størrelse
Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 241 g
Dropp: 8
Hæl/forfot: 18/10 mm

Meget komfortabel overdel i Fit Knit materiale. Ingen sømmer og god beskyttelse i hælen for god passform. Mellomsålen har en kombinasjon av DNA Amp og BioMoGo-skum som gir en fin kombinasjon av støtdemping og respons. Slitesterk yttersåle med gode flekskanaler.  

Ricochet er en god modell for langturer i variert fart og lengde.  

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.