Bondi LTR V18, dame

Bondi LTR V18, dame
Beskrivelse

Hokas konsept med høyt dempingsvolum og supermyk såle har slått svært godt an hos både kvinnelige og mannlige løpere som ønsker lette sko med ekstra beskyttelse. Denne versjonen har en overdel i lær, noe som gjør den til en attraktiv og slitesterk fritidssko, eventuelt løpesko for deg som trives med en tettere overdel.

Sålen er den samme som i originalversjonen Bondi 5. Skoen gir 1,8 ganger mer støtdemping enn en gjennomsnittlig løpesko. Modellen er likevel fast nok til at den egner seg til både rolige og litt raskere turer. Sålen i EVA er konstruert for å gi godt grep, og overdelen har en forsterket hælkappe. Bondi 5 har lav dropp, og Meta Rocker-teknologi der sålen er utformet slik at du ruller lettere gjennom steget. God grunnstabilitet og støtte for lett pronasjon. Slitesterk yttersåle i ekspandert gummi med ekstra forsterkninger i slitesonene.

En meget allsidig sko som egner seg til både til løpeturer i kaldere vær eller som en robust fritidssko. Super for deg som vil ha maksimal støtdemping, og modellen er også ypperlig til rehabilitering og restitusjon.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 241 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 31/27 mm

Pris kr:

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.