Til toppen

Hoka One One Bondi 6 Wide herre, H19

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 310 g
Dropp: 4 mm
Hæl/forfot: 33/29 mm

For å gjøre modellen enda mer komfortabel, er overdelen endret i høstens versjon av Bondi. Den har en mer åpen konstruksjon for bedre ventilasjon, og er fortsatt uten sømmer som gir meget god komfort.

Mellomsålen er identisk med tidligere versjoner. Det gir en stødig sålebase med meget god støtdemping. I tillegg gir Meta-Rocker konstruksjonen en smidig stegavvikling. Yttersålen er redesignet for å gi en mer smidig overgang og lavere vekt.

Bondi 6 viderefører det beste fra tidligere utgaver samtidig som den gradvis forbedres. Dette er modellen for deg som er ute etter mye støtdemping. Egner seg godt til rolige løpeturer, lange turmarsjer eller som en jobbsko. Passer tyngre løpere.

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.