Hoka Bondi 5 H17, dame

Hoka Bondi 5 H17, dame
Beskrivelse

Populær treningsmodell med unik støtdemping og lav dropp. Hokas konsept med høyt dempingsvolum og supermyk såle har slått svært godt an hos både kvinnelige og mannlige løpere som ønsker lette sko med ekstra beskyttelse.

Versjon 5 av modellen har fått en helt ny og sømløs overdel. Det gir en bedre og mer komfortabel passform. Bondi 5 har 1,8 ganger mer støtdemping enn en gjennomsnittlig løpesko. Modellen er likevel fast nok til at den egner seg til både rolige og litt raskere turer. Sålen i EVA er konstruert for å gi godt grep og overdelen har en forsterket hælkappe. Lav dropp og Meta Rocker-teknologi der sålen er utformet slik at du ruller lettere gjennom steget. God grunnstabilitet og støtte for lett pronasjon. Slitesterk yttersåle i ekspandert gummi med ekstra forsterkninger i slitesonene.

En meget allsidig sko som egner seg til både mengdetrening og lengre løp. Super for løpere som vil ha maksimal støtdemping og ypperlig til rehabilitering og restitusjon. Kan også brukes av tunge løpere.

Egenskaper
Løpsfølelse:
Stabilitet:
Støtdemping:
Vekt: 241 g
Dropp: 4
Hæl/forfot: 31/27 mm

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.