Blackroll Running Box

Blackroll Running Box
Beskrivelse

Skreddersydd styrke og rehab-pakke for deg som løper! Du får to ulike massasjeruller i forskjellige størrelser som er genialt for å behandle ømme og stive muskler, og en multifunksjonell strikk til diverse styrkeøvelser som trener små muskelgrupper som vanligvis er vanskelig å få tak i.

BLACKROLL Running Box inneholder to massasjeruller, et treningsstrikk, et instruksjonshefte med øvelser og bilder av praktisk bruk av ruller og strikk og en oppbevaringsbag som sommer alt utstyret. 

Den største rullen har en jevn overflate, for å gi god sirkulasjonsmassasje og ikke presse for mye på såre punkter. Fin til de store muskelgruppene. Kan også brukes til å gjennomføre styrkeøvelser.

Den lille rullen har riller på langs. Materialet er fast, så du får tatt godt på små muskler i foten og i hofta med denne.

Treningsstrikket er med medium motstand og er behagelig mot huden når du trener. Glem stramme gummistrikk som gnager mot huden, BLACKROLL sine Loop-Band gir en skikkelig treningsøkt uten å irritere huden.

 

Egenskaper

Pris kr:

Varen er på lager

Slik tester vi deg

Testen vår er vesentlig for at du skal få optimale sko.