Til toppen

Silva 1.2AH oppladbart ekstrabatteri til hodelykt.

Kompakt, oppladbart ekstrabatteri til Silva-hodelykter.

Produktnummer: 7318860199219
Lagerbeholdning:
Egenskaper

- batteritype: Li-Po 7.4V 1.2Ah
- kompatibel med Trail Speed- og Cross Trail- serien fra Silva.
- ladetid: 4 timer
- lades med micro USB
- batteriindikator
- batteritid fra 30min til 4h.
- IPX5-standard
- vekt: 83 g
- virker fra -20 celsius til +60 celsius. 

Batteriet kan lades med micro-USB og har en ladetid på rundt 4 timer. Batteriet kommer med borrelåsfeste slik at det kan festes på blant annet nakkeplaten til hodelyktens reim, i beltet, på sekken eller i en sykkelramme. Batteriet er kompatibelt med Trail Speed og Cross Trail seriene fra Silva. Med en Trail speed hodelykt får du en batteritid på 30 min ved -5 celsius til 1 time ved 20 grader celsius. Tilsvarende gir batteriet med en Cross Trail hodelykt en batteritid fra 2 timer til 4 timer. Med en forlengerkabel kan batteriet bæres under klærne for å forlenge batteritiden. 

Vi oppgir, med noen unntak, skostørrelsene våre i US-størrelser. Her finner du det du trenger av tabeller for å kunne oversette mellom US og andre størrelsessystemer.

Skostørrelser oppgis i US, bortsett fra Adidas, Inov-8 og VJ som oppgis i UK. Noen få modeller oppgis også i EUR.


Når du skal handle på våre nettsider må du derfor vite hvilken størrelse du bruker i US eller UK. (Noen svært få sko oppgis også i EUR).  Denne tabellen hjelper deg.

OBS: Merk at selv innenfor samme skomerke kan størrelser variere noe fra modell til modell og også fra versjon til versjon. Prøv derfor alltid skoene innendørs først, så du er sikker på at du har riktig størrelse før du begynner å bruke dem ute. 


Hvordan bruke tabellen?

Finn en produsent du har handlet sko fra tidligere og størrelsen du har vært fornøyd med hos produsenten (US, UK, EUR eller CM). Les av hvilken US eller UK størrelse dette tilsvarer. Ved hvert skomerke er størrelsesenheten skoen oppgis i merket med rødt.

OBS: merk deg om skoene du ønsker å bestille er dame, herre eller unisex. Dette står bakerst i tittelen på skoen i nettbutikken. Se deretter på riktig tabell.

Se størrelsestabellen for DAME her.

Se størrelsestabellen for HERRE her.

Se størrelsestabellen for UNISEX her.